Vergeet de vraagprijs voor onroerend goed in CNY. Daarnaast is de Nationale Garde ingezet om verpleeghuizen te helpen (Good Morning CNY voor 3 december)

Schrijf u in om de Good Morning-nieuwsbrief te ontvangen, CNY op doordeweekse ochtenden in uw e-mailinbox bezorgd.

Tijd

Hoog: 36; Loeien: 28. Gedeeltelijk zonnig, koel. Zie de 5 daagse weersvoorspelling.

foto van de dag

“We hebben hier duizend kogels gehad”, zegt Mark Koester van de afgelopen 14 jaar in zijn huis aan Conley Road 2119 in de buurt van Chittenango. Ga de trap af, spring van de duikplank of daal van de glijbaan af in het verwarmde zwembad.Met dank aan Simply Heidi Photography

HUIS VAN DE WEEK: Dit huis in Chittenango, gebouwd in 2003, was bedoeld voor gezinnen. Gelegen op 6,45 hectare en geregistreerd op 6.406 vierkante voet, heeft het voldoende ruimte om te spelen. En als je het zwembad mooi vindt, kijk dan eens binnen.

Wat is de trend?

Bent u op zoek naar een huis in CNY? Vergeet de vraagprijs: De centrale vastgoedmarkt in New York staat al een groot deel van het afgelopen jaar in brand en een grote indicator van de hitte is hoe dicht verkopers bij hun vraagprijzen staan. Ze komen al maanden niet alleen dichterbij. Ze hebben meer.

De staat New York zet de Nationale Garde in om onderbemande verpleeghuizen te helpen: Verpleeghuizen kampen, net als ziekenhuizen en andere zorginstellingen, met een ernstig tekort aan verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers. Om dit aan te pakken, stuurt de New York National Guard 120 van zijn medische staf om te helpen in onderbezette verpleeghuizen in de hele staat, waaronder Loretto in Syracuse.

  • Syracuse Nursing Home heropent de Covid-afdeling om de congestie in het ziekenhuis te verlichten

Omdat NY-licenties achterblijven, verhogen Indiase landen de verkoop van marihuana: Het is acht maanden geleden sinds de staat New York het bezit en gebruik van recreatieve marihuana voor volwassenen legaliseerde. Toch heeft de staat nog steeds niet de regels opgesteld of de verkoopvergunningen afgegeven, waardoor de opening van winkels wordt vertraagd. Verschillende Indiase naties in New York, die de status van soevereine natie noemen, hebben de leegte opgevuld.

Onzekere toekomst voor de Microsoft-technologiehub voorgesteld in Syracuse: In 2019 kondigde softwaregigant Microsoft plannen aan om een ​​”smart city technology hub” in Syracuse op te richten en sloot een driejarige overeenkomst met de stad, Onondaga County en Syracuse University. Twee jaar nadat de deal begon, zegt adviseur Michael Greene echter dat Microsoft niet “het fatsoen heeft gehad om ons een direct antwoord te geven op hun positie” met het project.

Vooruit kijken

Klaar voor een uitdaging? Ga je niet achter de watervallen aan rennen? We zeggen jagen met een nieuwe uitdaging in de staat New York door mensen enkele van de 150 verbluffende stunts te brengen die Ithaca te bieden heeft. De Waterfalls Challenge, gestart door Visit Ithaca, somt 22 bekende en verborgen juweeltjes op in de regio.

Sport

Lopers rennen op een baan tijdens een meet

De Jack Morse kickoff meeting zal donderdag plaatsvinden in de SRC arena op het Onondaga Community College.Marilu Lopez Fretts | Samenwerkende fotograaf

DE WESTHILL EN BALDWINSVILLE TEAMS WINNEN BIJ DE JACK MORSE RELAIS: Atleten van scholen rond Sectie III namen donderdag deel aan de tweede dag van de Jack Morse Relays in de SRC Arena op de campus van het Onondaga Community College. De meisjes uit Westhill en jongens uit Baldwinsville wonnen. Bekijk de resultaten en meer dan 70 foto’s van het evenement. (Zie hier de resultaten en foto’s van woensdag) (Foto door Marilu Lopez-Fretts)

Voormalige rivaal terug naar de lacrossekalender van Syracuse: Een van Syracuse’s felste lacrosse-rivalen voor mannen staat weer op zijn schema, en een nieuwe Oranje-coach zal serieuze flashbacks hebben.

Hoe versloegen de League-vrouwen na 3 nederlagen in de Bahama’s een top 20-team? Het damesbasketbalteam van Syracuse had het vorige week moeilijk op de Bahama’s en faalde in alle drie de wedstrijden van de Battle 4 Atlantis. De ploeg nam zondag wat frustratie weg in een zege op Colgate, maar Oranje had meer nodig. De kans deed zich voor met de nr. 18 uit de staat Ohio in de stad voor de Big Ten / ACC Challenge, en SU ​​nam het aan.

MEER SPORTNIEUWS:

in brief

Syracuse man vraagt ​​om een ​​pleidooi voor de moord op een 15-jarige tiener op Creekwalk. DA zakt veel

Byrne Dairy & Deli sluit winkel die al bijna 50 jaar bestaat

Bekijk exclusieve rechtbankvideo terwijl Anthony Broadwater 40 jaar later wordt vrijgesproken van Alice Sebold’s verkrachting

CNY-verlanglijstje: heb je hulp nodig? Hier is een verlanglijstje van lokale non-profitorganisaties.

Vrouw in Rome gedood bij frontale botsing, 2 anderen opgenomen in ziekenhuis, zeggen soldaten

Regenachtige zomer in Syracuse bracht groeiend probleem aan het licht: zwarte schimmel

Man sterft na crash tegen elektriciteitspaal tijdens medisch noodgeval in Syracuse, zegt politie

Doodsbrieven van vandaag

Klik hier om de overlijdensberichten van vandaag te bekijken.

Amazon Flash-briefings

Klik hier om elke ochtend naar het laatste nieuws met Alexa te luisteren.

Leave a Comment