Generatie Z zorgt voor een revolutie op de wereldwijde vastgoedmarkt

Generatie Z naam gemaakt door gevestigde systemen in vraag te stellen vorige generaties standaard hebben geaccepteerd. Maar ze doen meer dan een schaduw werpen over hun voorgangers. Ze eisen beter. En nu de koopkracht van Generatie Z de komende tien jaar exponentieel zal groeien, letten de marketing-, politiek- en entertainmentindustrie goed op..

Generatie Z is gericht op sectoren zoals onroerend goed. Maar hoewel ze een huis willen bezitten, zoals de millennials voor hen, zijn de toegangsprijzen te hoog. Maar ze vinden een manier en brengen tegelijkertijd een revolutie teweeg in het beleggen in onroerend goed

TRUC: Ontvang onze nieuwste inhoud in Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Mis niet nieuws dat ertoe doet in Costa Rica. Klik hier.

Omdat millennials worstelen met een loonkloof die het kopen van een huis in de traditionele zin van het woord onbereikbaar maakt. Generatie Z markeert hun lot door het eigenwoningbezit opnieuw te definiëren. In plaats van een huis te kopen om in te wonen, maken ze gebruik van crowdfunding en de deeleconomie om huizen, gebouwen en zelfs commercieel vastgoed te bezitten. Ze realiseerden zich dat huiseigenaar zijn niet betekent dat ze moeten wonen waar ze hebben geïnvesteerd. In feite zijn er enkele voordelen om niet in onroerend goed te investeren.

Breek met traditie

Eigenwoningbezit maakt het proces stressvol, tijdrovend en brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee, zoals hypotheekbetalingen, onroerendgoedbelasting, onderhoud en verzekering. Maar door niet te wonen waar ze investeren, realiseert Gen Z de voordelen van een lucratieve langetermijninvestering zonder de vrijheden op te geven die ze momenteel genieten. Ze krijgen kapitaalgroei terwijl iemand anders de verantwoordelijkheden van de eigenaar op zich neemt.

Zich realiserend dat beleggen in onroerend goed niet langer alleen voor de rijken is, dwingen de Zoomers de markt van achter gesloten deuren de gemeenschap in. De pandemie heeft ertoe bijgedragen dat nieuwe interesse in beleggen is aangewakkerd. Thuis opgesloten en bezorgd over hun toekomst, deden de jonge investeerders hun best om zichzelf te onderwijzen en hun geld voor hen te laten werken.

Zoomers bouwen online communities en gebruiken hun invloed om hun leeftijdsgenoten voor te lichten over wat ze leren, waardoor Gen Z vragen kan stellen op een manier waar zij zich prettig bij voelen, in overeenstemming met hun eigen voorwaarden.

De kracht van technologie

Ze zijn zich altijd bewust van de kracht van technologie om de manier waarop dingen traditioneel worden gedaan te verstoren, ze gebruiken internet om beleggen te democratiseren en hun collega’s erbij te betrekken. Transparantie staat voorop en autoriteit gaat boven de gemeenschap.

Onder invloed van Generatie Z is exclusiviteit uit; inclusief beleggen is in, willen dat alles, van hun werkgevers tot hun aankopen, hen weerspiegelt. In plaats van na te denken over hoe hun aankopen zichzelf ten goede kunnen komen, overwegen ze hoe ze anderen en de wereld om hen heen ten goede kunnen komen. Consumptie wordt geherdefinieerd als een daad van activisme, die de wereld verandert door koopkracht.

Dankzij de cultuuromslag die wordt gevraagd door Generatie Z, moet het pad naar eigenwoningbezit worden vernieuwd. Als we hun voorbeeld volgen, kunnen we ons een toekomst voorstellen waarin eigenwoningbezit mogelijk is voor iedereen die zich gedwongen voelt om in hun gemeenschap te investeren.

Resonance in Costa Rica: de ideale vastgoedinvestering voor Generation Z

Droom jij ervan om online te werken terwijl je geniet van een tropisch paradijs? Belichaam je een bewuste levensstijl en zoek je gelijke geesten en harten om je dromen te delen? We bieden coworkingplekken aan voor leden van onze community.

Onze ethiek is eenvoudig. Minder milieuverspilling, meer persoonlijke groei. Resonantie verenigt een gemeenschap die zich bewust is van Digitale nomaden, ondernemers, genezers, natuurliefhebbers en alternatieve denkers. Allemaal vastbesloten om van deze wereld een betere plek te maken om te leven.

Er zijn 3 verschillende projecten in ontwikkeling. Resonance bejaardentehuis en woningen, CoFarming district en Resonance park en ervaring.

Sluit je bij ons aan in resonantie. Roept Costa Rica je naar huis? Ons geweldige Retreat Center ligt op 1,5 uur van de luchthaven van San Jose, naast het strand van Hermosa in Jaco. Wij zijn gevestigd in de bergen met een uitzicht van 270 graden op de oceaan vanuit het overloopzwembad. Voor meer informatie bezoek: https://resonancecr.com/

banier

Costa Rica Resonantie

LIKE DIT ARTIKEL? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we sturen je updates van onze laatste inhoud zodra deze beschikbaar is. Klik hier.

Leave a Comment