Focus op diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie in vastgoed

Als makelaar in onroerend goed is het onze plicht om onze klanten te helpen bij het nemen van een van de belangrijkste financiële beslissingen van hun leven: het kopen en verkopen van een huis. Ons vak is gebouwd op relaties, relaties en vooral mensen. Met het belangrijke werk dat we doen om elke regio en elk individu in onze gemeenschappen te bereiken, moeten we de nodige stappen nemen om het belang van inclusiviteit in onze gemeenschappen te erkennen.

Als REAL ESTATE AGENT doen we niets beter dan het voortouw nemen en dromen helpen uitkomen. Waarom niet het voortouw nemen door ook een diverse make-up te cultiveren, die de wereld waarin we vandaag leven weerspiegelt? Het begint met het promoten van ons beroep bij toekomstige makelaars als niet alleen een beroep voor de eerste keer, maar een beroep waarvan ze weten dat ze er deel van kunnen uitmaken, ongeacht hun ras, huidskleur, religie, geslacht, handicap, gezinsstatus, nationale afkomst, seksuele oriëntatie. , of genderidentiteit.


LEES OOK: 20 diverse bedrijfsleiders om in de gaten te houden in 2021


Met meer dan 56.000 professionele leden bestaat de Arizona Association of REALTORS (Arizona REALTORS) uit de leiders van de staat in de vastgoedsector en de acties die we als vereniging ondernemen, banen de weg voor toekomstige verandering. Het Arizona Realtor Diversity and Inclusion Committee, een groep professionele makelaars uit heel Arizona die zich inzetten voor het creëren van een inclusieve omgeving, is opgericht met als doel iedereen gelijke kansen te bieden en een superieure klantervaring te garanderen.

Auteur: Gary Nelson van Realty Executives in Flagstaff is president van Arizona REALTORS 2022.

Le comité vise à établir des partenariats avec des associations telles que la National Association of Hispanic Real Estate Professionals (NAHREP), la National Association of Gay and Lesbian Real Estate Professionals (NAGLREP), la National Association of Real Estate Brokers (NAREB) et plus nog. Ze zijn allemaal gericht op het promoten van kansen voor duurzaam eigenwoningbezit en het in staat stellen van onze leden om unieke perspectieven te ontvangen van gemeenschappen in de hele staat en een positieve impact te creëren op consumenten en makelaars. Met landschappen en demografie zo divers als die van Arizona, streeft onze commissie ernaar om dat weer te geven.

Nu we een nieuw jaar ingaan, ben ik er trots op de 2022-president van Arizona REALTORS te zijn. Ik ben er ook trots op dat de doelen van de Arizona REALTORS Diversity and Inclusion Committee gericht zijn op het gemeenschappelijke doel om een ​​sterkere, meer inclusieve en diverse organisatie op te bouwen, niet alleen door ons leiderschap, maar ook door onze leden.

Enkele van deze doelen zijn:

• Vergroten van de diversiteit van leden van makelaars en van het management van makelaars om de gemeenschappen waarin zij actief zijn beter te vertegenwoordigen.

• Zorg voor makelaars® met mogelijkheden voor een open dialoog over diversiteit, gelijkheid en inclusie, evenals aanvullende middelen voor onderwijs en mentorschap.

• Creëren van kansen voor de MAKELAAR® outreach naar verschillende gemeenschappen om deze gemeenschappen te voorzien van informatie over de vastgoedsector en het beroep.

• Ontwikkel communicatie die vastgoed als inclusief beroep promoot.

Deze doelen, en meer, bieden de mogelijkheid om verandering te inspireren en anderen te helpen groeien.

Maar zelfs met deze initiatieven op de agenda, is het aanpakken van deze zorgen een constant werk in uitvoering en houdt voor niemand op. Met REALTORS® in de voorhoede van eerlijke huisvesting en elke dag rechtstreeks samen met huizenkopers, is het aan ons om de verandering te zijn die we in onze gemeenschappen willen zien. Niet alleen omdat het een positieve weerslag op ons heeft, maar ook omdat het het juiste is om te doen.

En verandering gaat niet van de ene op de andere dag. Inspanningen om de idealen te creëren en te behouden waar we als REAL ESTATE AGENT voor staan, zijn niet alleen een compleet selectievakje, maar vereisen een doordachte discussie, educatie en de bereidheid om te blijven leren en groeien, niet alleen door als makelaar in onroerend goed, maar als personen. Hoewel we allemaal in verschillende snelheden kunnen groeien, moeten we nooit stoppen, want uiteindelijk doet diversiteit niemand van ons pijn en helpt het ons allemaal.

Auteur: Gary Nelson van Realty Executives in Flagstaff is president van Arizona REALTORS 2022, in dienst van verkozen president Eric Gibbs, Sr. van Realty ONE Group Integrity in Tucson, Senior Vice President Shelley Ostrowski van Realty ONE Group Gateway in Yuma en van penningmeester Sulinda “Sindy” Lening van RE / MAX Excalibur in Scottsdale.

Leave a Comment