Waarschuwt anderen voor een mogelijke vastgoedzwendel

Ik ontving onlangs een brief en een voorstel voor een koopcontract van een onroerendgoedbedrijf in Arizona, waarvan de timing samenviel met een opiniekolom geschreven door Ken Grabowski over de kwestie van “boeven die geld willen verdienen”. Geld op onze kosten “, die verscheen in de editie van 26 november van de Manistee News Advocate. Kopieën van de brief en het advies zijn ter overweging bijgevoegd.

De brief en het voorgestelde koopcontract geven aan dat het onroerend goed bedrijf en/of zijn rechtverkrijgenden onroerend goed in Manistee County willen kopen dat eigendom is van mij en mijn vrouw voor minder dan 10% van de “reële marktwaarde” van het onroerend goed. .


Ik weet zeker dat de afzender van deze brief niet wist dat ik momenteel een makelaar in onroerend goed in de staat Michigan ben en al meer dan 40 jaar. Ik heb met andere mensen gesproken die soortgelijke mailings hebben ontvangen, waarbij één persoon drie van deze mailings heeft ontvangen.
Ik ben gezegend door de Almachtige God dat ik de intelligentie heb gekregen om te herkennen wanneer ik ben opgelicht, of misschien wanneer iemand anders is opgelicht. Helaas, als we ouder worden, herkennen we misschien niet altijd dat we “betrapt” zijn. Laten we eerlijk zijn, in deze moeilijke tijden kunnen een paar extra dollars op zak heel goed van pas komen.

Helaas zijn deze boeven zeker bezig met het vullen van hun zakken. Alleen al door de “wet van de gemiddelden” te spelen, kunnen sommige nietsvermoedende mensen denken dat deze daders hen een plezier doen.

Ik weet zeker dat ik niet alle antwoorden heb, maar de meeste erkende makelaars in onroerend goed en/of erkende verkopers in de staat Michigan zouden kunnen zien of iemand wordt uitgebuit en die persoon kunnen waarschuwen voor mogelijke verder kijken om je te begeleiden. Zelfs een taxatie van het onroerend goed kan inderdaad gunstig zijn voor de eigenaar.

Ik hoop dat uw kantoor in staat zal zijn om te beoordelen wat ik beschouw als een van de meest duistere inspanningen die ik ooit ben tegengekomen. Als dit bedrijf in staat is om winst te maken met slechts 1% van zijn inspanningen, is het op oneerlijke wijze op een echt koopje gekomen.

Leave a Comment