Susan Russo treedt in dienst bij Berkshire Hathaway HomeServices Commonwealth Real Estate als regionaal directeur | AFN Nieuws

Vorige verhaal:

De South Shore Chamber of Commerce organiseert een lint doorknippen voor het nieuwe Sargent Child and Family Services-centrum in Norwell

Volgende verhaal:

Agora helpt Yalla bij het bouwen van MENA’s populairste spraakgestuurde sociale platform

Susan Russo treedt in dienst bij Berkshire Hathaway HomeServices Commonwealth Real Estate als regionaal manager

Geplaatst op 2 december 2021

Natick, MA: – Berkshire Hathaway HomeServices Commonwealth Real Estate, een divisie van Commonwealth Realty Group, LLC, is trots om Susan Russo, een ervaren vastgoedprofessional, aan te stellen als regionaal directeur. Deze toevoeging markeert de voortdurende inzet van de makelaardij voor de ontwikkeling, groei en levering van vastgoeddiensten van wereldklasse.

“Ik ben echt vereerd dat ik deze kans heb gekregen om samen met het managementteam hier bij Commonwealth te werken”, aldus Russo. “Het is een opwindende tijd om lid te worden van dit geweldige bedrijf en merk terwijl ze hun indrukwekkende groeitraject voortzetten en geavanceerde programma’s en tools toevoegen aan hun agentenplatform. Ik kijk er ook naar uit om samen te werken met de verkoopmanagers en hun visie en doelen voor hun kantoren te ondersteunen.

Russo brengt een indrukwekkende combinatie van ervaring, kennis en succes naar de Noordoostelijke vastgoedmarkt. Susan begon haar carrière als verkoopmedewerker en werd na tien jaar Director of Sales bij Carlson GMAC. Daarna vervolgde ze haar carrière bij Century 21 Commonwealth Real Estate (nu Berkshire Hathaway HomeServices Commonwealth Real Estate), waar ze meer dan acht jaar het #1 Century 21-kantoor in New England leidde.

De afgelopen vijf jaar heeft Susan gewerkt als Senior Vice President bij William Raveis Real Estate, waar ze leiding gaf aan de gebieden Boston en Greater Boston – North.

“We zijn verheugd om Susan terug te verwelkomen in de Commonwealth-familie,” zei George Patsio, beherend vennoot. “Susan deelt dezelfde overtuigingen waarin agenten centraal staan ​​als wij, die erop gericht zijn verkopers de beste tools, technologie, coaching en ondersteuning te bieden om hun klanten uitzonderlijke service te bieden. Patsio voegde toe: “Susan is een charismatische, toegewijde en ervaren leider. We zijn ervan overtuigd dat zijn leiderschapsstijl, indrukwekkende ervaring en prestaties een aanzienlijke impact zullen hebben op onze merkuitbreiding en onze verkoopmedewerkers zullen positioneren voor nog meer succes.

Leave a Comment