Epazz’s CryObo lanceert begin volgend jaar een non-fungible token (NFT) marktplaats voor vastgoedtransacties

Beveilig tokens voor onroerend goed door middel van tokenisatie van ontwikkelingseigendommen

Chicago, Illinois – (Newsfile Corp. – 2 december 2021) – Epazz Inc. (OTC Pink: EPAZ), een toonaangevende leverancier van mobiele blockchain-applicaties voor cryptocurrency en cloudgebaseerde bedrijfssoftwareoplossingen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van CryObo Market voor Non-Fungible Tokens (NFT) voor vastgoedtransacties begin volgend jaar. Het bedrijf werkt aan de afronding van het platform en doet onderzoek naar de eerste vastgoeddeals.

CryObo gebruikt niet-vervangbare tokens die zijn gekoppeld aan echte activa om tokenhouders liquiditeit te bieden en vastgoedontwikkelaars te helpen kapitaal aan te trekken voor hun projecten.

Het doel van CryObo is dat vastgoedtransacties toegang krijgen tot de toekomstige waarde van eigendommen zodra het land is ontwikkeld en de gebouwen zijn gebouwd. Met deze technologie kunnen vastgoedontwikkelaars kapitaal aantrekken tegen betere voorwaarden en kunnen tokenhouders profiteren van de toegenomen waarde van hun tokens en het verdiende inkomen.

Shaun Passley, Ph.D., CEO en President van Epazz Inc., zei: “CryObo zal helpen toegang te bieden tot kapitaal voor vastgoedontwikkelaars en tokenhouders om toegang te krijgen tot nieuwe real asset-backed transacties.

Over CryObo Inc.

CryObo Inc. zal zijn software verbeteren om bedrijven met vroege toegang, ondersteund door echte activa, een gemakkelijke manier te bieden om toegang te krijgen tot tokenmarkten. Het bedrijfsplatform zal de manier veranderen waarop mensen omgaan met onroerend goed, digitale activa, lichamen en goederen door bedrijven toegang te geven tot de toekomstige waarde van hun activa. De groei van Bitcoin en andere cryptocurrencies brengt nieuwe regels met zich mee voor grote financiële dienstverleners, die een slimme oplossing nodig hebben om hun groeiende portefeuilles te beheren.

Over Epazz Inc. (www.epazz.com)

Epazz Inc. is een toonaangevend cloudgebaseerd softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van cloudapplicaties op maat aan het bedrijfsleven, instellingen voor hoger onderwijs en de publieke sector. Epazz BoxesOS v3.0 is het complete bedrijfssoftwarepakket voor kleine en middelgrote bedrijven, Fortune 500-bedrijven, overheidsinstanties en instellingen voor hoger onderwijs. BoxesOS biedt een combinatie van vele webapplicaties die een organisatie anders apart zou moeten aanschaffen. Andere producten van Epazz zijn DeskFlex (software voor kamerplanning) en Provitrac (kandidaatvolgsysteem).

HAVEN SR

De “Safe Harbor”-verklaring onder de Private Securities Litigation Reform Act van 1995: Bepaalde verklaringen in dit persbericht zijn “toekomstgerichte verklaringen” in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Toekomstgerichte verklaringen kunnen over het algemeen geïdentificeerd door het gebruik van toekomstgerichte taal, zoals “kan”, “verwachten”, “van plan zijn”, “schatten”, “anticiperen”, “geloven” en “doorzetten”, het negatief van deze of soortgelijke terminologie. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risico’s, onzekerheden en andere factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van toekomstige resultaten of de resultaten die door dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden gesuggereerd. Beleggers worden gewaarschuwd dat toekomstgerichte verklaringen geen garantie zijn voor toekomstige prestaties en dat de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van de resultaten die in dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden overwogen. Epazz Inc. aanvaardt geen enkele verplichting en is niet van plan om toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Het is niet verplicht om informatie die is opgesteld door derden en die niet is betaald door Epazz Inc. bij te werken of te corrigeren. Beleggers worden aangemoedigd om de openbare documenten van Epazz Inc. op SEC.gov en otcmarkets.com te bekijken, inclusief de niet-gecontroleerde en gecontroleerde financiële overzichten . en zijn OTC Markets-documenten, die algemene zakelijke informatie bevatten over de activiteiten van het bedrijf, de resultaten van zijn activiteiten en de risico’s die aan het bedrijf en zijn activiteiten zijn verbonden.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met
Investeerdersrelaties
investeerders@epazz.net
312-955-8161
www.epazz.com

Om de bronversie van dit persbericht te bekijken, gaat u naar https://www.newsfilecorp.com/release/106292

Leave a Comment