Elevation breidt adviesraad uit met institutionele vastgoedexperts

CHANDLER, Arizona., 2 december 2021 / PRNewswire / – Verhoging, een volledig geïntegreerd bedrijf voor residentiële energieoplossingen, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van: Fred tuomi, Andy Warren, Sean Breuner, en Jay Mckee aan hun adviesraad om de groei en expansie in de eengezinsverhuursector (SFR) verder te ondersteunen.

“Elevation heeft een platform dat energieoplossingen op grote schaal levert, wat met name relevant is voor institutionele vastgoedexploitanten die op zoek zijn naar manieren om milieu-impact en energiebesparingen te realiseren over hun hele spectrum. portfolio van huizen”, zegt Greg False, Chief Executive Officer van Elevation. “Ik kijk ernaar uit om met onze adviseurs samen te werken terwijl Elevation op weg blijft om de standaard te worden voor slimmere energieoplossingen in residentieel vastgoed. ”

Fred tuomi is een ervaren executive in eengezins- en meergezins-REIT’s en was president, CEO en directeur van Invitation Homes, het grootste eengezinsverhuurbedrijf van het land. De heer Tuomi heeft verschillende vastgoedbedrijven ontwikkeld en begrijpt de verschillende uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd bij het bereiken van ESG-doelen. “Elevation is ideaal gepositioneerd om te voldoen aan de behoeften van de SFR-industrie, in tegenstelling tot andere energieleveranciers, en biedt een alternatieve groene energiebron, een lager verbruik, lagere bezettingskosten voor bewoners en bijkomende inkomsten voor de eigenaren. ”

als voorzitter van Arizona huizenbouwer Maracay Homes, Andy Warren heeft het bedrijf omgevormd tot een leider in woningbouw en brengt tientallen jaren expertise op het gebied van residentieel vastgoed met zich mee. Onder zijn leiding werd Maracay de grootste producent van LEED-gecertificeerde eengezinswoningen in het land. “ESG is essentieel voor de volgende generatie woningen en Elevation heeft een meetbare manier om een ​​echte impact te maken.”

Sean Breuner lanceert en groeit al meer dan 15 jaar bedrijven in onroerend goed en technologie. Een carrière die Morgan Stanley, Heighten en AvantStay omvatte, de heer Breuner heeft een onbetwist inzicht in hoe technologie kan worden gebruikt om een ​​werkelijk unieke ervaring te bieden. “Het vermogen van Elevation om bewoners en huiseigenaren hun eigen energiegegevens te geven en tegelijkertijd geld te besparen, is een gamechanger. ”

Jay Mckee leidde innovatie in onroerend goed door de oprichting van verschillende succesvolle bedrijven, waaronder Lessen, Welterusten, Vineyard Services en Colony American Homes. De heer McKee is een marktleider in vastgoeddiensten en biedt een uniek perspectief op operationele behoeften binnen de SFR-industrie. “Elevation biedt niet alleen energiediensten door middel van zonne-energie, maar biedt ook waarde aan andere aspecten van onroerendgoedactiviteiten.”

Over de hoogte
Elevation is een volledig geïntegreerd bedrijf voor residentiële energieoplossingen dat zonne-energie, energie-efficiëntie en slimme energiebeheertechnologieën levert. Als de ontvanger van de Ondernemer van het Jaar 2019, 2020 en 2021 door het Amerikaanse ministerie van Energie, is Elevation een erkende leider in technologie voor schone energie en zet het de industriestandaard bij de toepassing van deze technologie aan eigenaren en institutionele exploitanten van eenpersoons- gezinswoningen. huurwoningen en nutsbedrijven. powerbyelevation.com

BRON Hoogte

Leave a Comment