De onroerendgoedmarkt van mentor is hot + debat over medische marihuana

Hé, mentormensen! We zijn bijna klaar voor de werkweek. Als we verder gaan, laten we eens kijken wat er gaande is in de stad.


Allereerst de weersvoorspelling voor vandaag:

Erg winderig; voornamelijk bewolkt. Hoog: 50 Laag: 36.


Dit zijn de beste verhalen van vandaag in Mentor:

  1. Mentorhuizen verkopen volgens een nieuwe analyse 7 procent meer dan vorig jaar. Een vergelijkbare trend doet zich landelijk voor, aangezien de vastgoedmarkten deze winter warm blijven. (mentor patch)
  2. Wetgevers in Ohio debatteren opnieuw over de uitbreiding van het medische marihuanasysteem van de staat. Het gesprek vindt plaats terwijl activisten proberen recreatieve marihuanamaatregelen door te voeren in de staat Buckeye. (mentor patch)

die van vandaag Mentor Daily wordt u aangeboden gedeeltelijk door Newrez, een van de grootste hypotheekverstrekkers van het land. Maak een slimme zet voor je toekomst en herfinancieren met Newrez vandaag. Bel 844-979-1707 om in contact te komen met een leningfunctionaris van Newrez. Newrez, LLC (NMLS # 3013)

  • Mentor Marsh: ” Hallo ! Ik hoop dat je op die eerste ochtend in december uitzicht had op de prachtige roze, paarse en gouden lucht bij zonsopgang! Vandaag is de eerste dag van de meteorologische winter! Het lijkt wel winter met de sneeuw van de afgelopen tijd! ” Winter. ..” (Facebook)
  • Mentor Brandweer: “Die bedankbriefjes van onze vrienden bij Ridge Elementary maakten onze dag ️” (Facebook)
  • Parken en recreatie voor mentoren: “Veel interessante cursussen en evenementen de komende maanden! De Mentors Winter / Spring Recreation Program Guide is naar de huishoudens van de mentoren gemaild. Registratie van ingezetenen begint op maandag 6 december en registratie van niet-ingezetenen begint … ”(Facebook)
  • Mentor openbare bibliotheek: “Al onze vestigingen zijn op vrijdag 3 december gesloten wegens voortdurende opleiding van het personeel. Onze excuses voor het ongemak, maar door regelmatige training kunnen onze medewerkers op de hoogte blijven van de beste werkwijzen om u van dienst te zijn. We gaan weer open voor onze …” ( Facebook)
  • Mentor openbare bibliotheek: “Kinderen kunnen een prijs winnen als ze de ondeugende elf vinden die zich verstopt in de planken in de kinderruimte van ons hoofdfiliaal. ” (Facebook)

Van onze sponsors – bedankt voor het steunen van het lokale nieuws!

Uitgelichte bedrijven:

Evenementen:


Jullie zijn allemaal ingehaald voor vandaag! Tot morgenochtend voor je volgende update. Als je deze nieuwsbrieven leuk vindt, overweeg dan om vrienden en buren mee te nemen. Je kunt ze deze link sturen om zich te abonneren.

Chris Mosby

Over mij: De Ohio-uitgever van Patch, die Noordoost-Ohio nauwlettend in de gaten houdt. Schrijf me alsjeblieft op chris.mosby@patch.com.

Heb je een tip of suggestie voor een aanstaande Mentor Daily? Neem contact met mij op via chris.mosby@patch.com.

Leave a Comment