Clever Real Estate haalt $ 8 miljoen Series B op van strategische investeerders

NS. LOUIS, 2 december 2021 / PRNewswire / – Slim onroerend goed, het toonaangevende online platform voor consumenten om makelaars in onroerend goed te vinden en te besparen op commissies, vandaag aangekondigd $ 8 miljoen in een Series B-financiering onder leiding van Cultivation Capital, evenals een strategische investering van Emerging Technology Fund The Mortgage Collaborative (TMC). De fondsen zullen worden gebruikt om het Clever-team uit te breiden en de expansie van Clever in de hypotheeksector te versnellen.

Het nieuws volgt op een jaar waarin Clever bereikte $ 4 miljard in totaal vastgoed verkocht via zijn platform, en bereidt zich voor op de verkoop van meer dan 6.000 woningen in 2021. Clever verhoogde zijn jaaromzet met 300% en bereikte winstgevendheid in het derde kwartaal, ondanks een verdubbeling van het personeelsbestand tot 75 sinds het begin van het jaar.

Clever beheert een portfolio van online contentmerken die meer dan 11 miljoen lezers bereiken met deskundig vastgoedadvies en -onderwijs en de grootste correspondentieservice van makelaars met korting. Via zijn platforms en conciërgeservice verbindt Clever consumenten in alle 50 staten met erkende makelaars die slechts 1% listingkosten aanbieden.

“Het slimme model hielp consumenten meer te besparen $ 80 miljoen in vergoedingen, terwijl ze meer dan 12.000 topagenten in het hele land helpen hun bedrijf te laten groeien, ”zei Ben Mizes, mede-oprichter en CEO van Clever. “We hebben bewezen dat klanten kunnen kiezen voor zowel lage tarieven als geweldige service. En we zijn het enige bedrijf dat dit landelijk doet, van grote steden tot buitenwijken tot landelijke gebieden.”

In 2022 zal Clever zijn team uitbreiden van 75 naar 200 fulltime medewerkers, waarbij een groot deel van de toename de snelle groei van Clever’s nieuwe platform voor hypotheekverstrekkers ondersteunt.

“We werken samen met agenten om consumenten in staat te stellen betere tarieven te kiezen en beste service. Nu doen we hetzelfde voor de hypotheeksector, “zei” Luc Babic, mede-oprichter en COO van Clever. “Online kredietverstrekkers bieden de beste tarieven, maar lopen het mis omdat ze niet over de middelen beschikken om een ​​huizenkoper tijdens hun reis te ondersteunen. Slim vult deze leemte: we stellen kredietverstrekkers in staat om een ​​samenhangend vastgoedteam voor hun kredietnemers op te bouwen met een topmakelaar, conciërgeservice en cashback op korte termijn.”

“Het TMC Emerging Tech Fund belegt in bedrijven die het paradigma in de hypotheekbranche zullen veranderen. Wij denken dit type bedrijf te hebben gevonden in Clever Real Estate.” dat is genoteerd Owen Lee, sponsor van het TMC Fund en mede-eigenaar van Success Hypotheek Partners. “We zijn verheugd om hun voortdurende succes te ondersteunen, zowel met onze investering als als early adopters van hun kredietverstrekkersplatform. “

Deze laatste ronde brengt de totale financiering van Clever op $ 13,5 miljoen. Cultivation Capital, dat Serie B leidde, leidde ook Clever’s $ 3,5 miljoen Serie A in het voorjaar van 2019.

“De prestaties bij Clever waren indrukwekkend”, zei Holekamp klif, mede-oprichter en CEO van Cultivation Capital en lid van de raad van bestuur van Clever. “Clever heeft meer dan 1.300 klantrecensies op TrustPilot.com met een gemiddelde beoordeling van 4,9 van de 5 sterren. Ze hebben bewezen in staat te zijn hun bedrijf snel op te schalen met behoud van het hoogste serviceniveau voor hun klanten. klanten.”

Media contact

Kristen herhold
[email protected]

Over Clever Real Estate
Clever Real Estate is een platform dat consumenten helpt bij het navigeren door hun vastgoedreis met gratis tools, deskundig advies en matches met geselecteerde lokale dienstverleners. In alle 50 staten helpt Clever huiseigenaren bij het vinden en vergelijken van de beste lokale makelaars die lage tarieven bieden tot de beste in de branche: slechts 1% aanbiedingskosten voor huizenverkopers en tot 0,5% cashback voor huizenkopers. Voor meer informatie bezoek https://listwithclever.com.

Over Culturele Hoofdstad
Cultivation Capital is een startend durfkapitaalbedrijf dat investeert in softwaretechnologie, life sciences, landbouwtechnologie en geospatiale technologiebedrijven. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf geïnvesteerd in meer dan 150 bedrijven en wordt het erkend als een van de meest actieve startende investeerders in de Verenigde Staten. Voor meer informatie bezoek https://culturecapital.com.

Over de hypotheekcoöperatie
Gelegen aan San Diego, Californië, The Mortgage Collaborative werd in 2013 opgericht door vier marktleiders en is het grootste onafhankelijke netwerk van hypotheekcoöperaties van het land. TMC is met name gericht op het creëren van een samenwerkings- en innovatieve omgeving voor kleine en middelgrote hypotheekverstrekkers in het hele land om de kosten te verlagen, de winstgevendheid te vergroten en de dynamische consumentenbasis beter te bedienen. Voor meer informatie, bezoek http://www.mortgagecollaborative.com.

BRON Slimme immobilier

Gerelateerde Links

https://listwithclever.com

Leave a Comment