Blank Rome verwelkomt vastgoedpartner in Philadelphia

Philadelphia, 2 december 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Blank Rome LLP is verheugd aan te kondigen dat JJ Broderick zich bij het kantoor in Philadelphia heeft gevoegd als partner in de praktijkgroep Real Estate. Met meer dan 30 jaar ervaring is JJ de meest recente spraakmakende toevoeging aan het vastgoedteam, dat onlangs is uitgebreid met toonaangevende partners Christy L. Reuter en Sonia Kaur Bain, van de raad van bestuur Kerri L. Alessi en partner Matthew J. Crawford. JJ voegt zich bij Morgan Lewis’ Blank Rome.

“We zijn verheugd JJ te verwelkomen bij ons uitzonderlijke vastgoedbedrijf”, zegt Grant S. Palmer, Managing Partner en CEO van Blank Rome. “JJ heeft gedurende zijn lange carrière ervaring opgedaan bij grote advocatenkantoren in New York en Philadelphia, waarbij hij uitgebreide kennis van de sector en contacten heeft opgedaan in beide markten, maar ook in New Jersey en over de hele linie. Zijn opmerkelijke ervaring zal onze klanten enorm ten goede komen terwijl ze door de pandemie blijven navigeren en plannen maken voor de toekomst. “

JJ adviseert cliënten, waaronder private equity-fondsen, REITS, huurders, verhuurders, kopers, verkopers, ontwikkelaars, eigenaren, exploitanten, investeerders en gebruikers bij alle aspecten van vastgoedtransacties. Tijdens zijn carrière heeft hij enkele van de grootste en meest complexe vastgoedtransacties in de Verenigde Staten beheerd. JJ, die vaak gevraagd wordt voor zijn thought leadership, is verschenen als vastgoedautoriteit op Court TV en is gepubliceerd en geciteerd in de New York Law Journal, Mortgage Banking en The New York Times.

“JJ vertegenwoordigt klanten in meerdere activaklassen en geografische gebieden, wat essentieel is bij het ondersteunen van onze diverse klanten in de Verenigde Staten en daarbuiten”, zegt Pelayo Coll, partner en co-voorzitter van de Real Estate-praktijkgroep. “We streven ernaar om het beste talent voor onze praktijk aan te trekken, en de uitgebreide ervaring van JJ op het gebied van leasen, kopen en verkopen, financieren, ontwikkelen en werken in joint ventures zal van groot voordeel zijn voor onze klanten, klanten en ons team. “

“Ik ben erg enthousiast om me aan te sluiten bij de nationaal erkende vastgoedpraktijk van Blank Rome en de kans te krijgen om te werken met een uitstekend team van advocaten en professionals in het hele kantoor. Ze verwelkomden me met open armen en ik kijk uit naar het werk dat voor ons ligt’, aldus Broderick.

JJ behaalde zijn JD cum laude aan de University of Texas Law School en zijn BA aan Yale University. Hij wordt sinds 2005 jaarlijks gerangschikt als een van de toonaangevende vastgoedadvocaten van Chambers USA, evenals in Best Lawyers in America, Super Lawyers en The Legal 500 United States.

Over het maagdelijke Rome

Blank Rome is een Am Law 100-kantoor met 13 kantoren en meer dan 600 advocaten en opdrachtgevers die uitgebreide juridische en defensiediensten bieden aan klanten die actief zijn in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Onze professionals hebben een reputatie opgebouwd vanwege hun toonaangevende kennis en ervaring in een breed scala van industrieën en worden erkend voor hun inzet voor vrijwilligerswerk in hun gemeenschap. Sinds onze oprichting in 1946 is de cultuur van Blank Rome gewijd aan het leveren van service op hoog niveau aan al onze klanten en is geworteld in de kracht van onze diversiteits- en inclusie-initiatieven. Ga voor meer informatie naar blankrome.com.

###

        

Leave a Comment