Ontvanger van leider in de wet 2021: vastgoedadvocaat van het jaar

ALFRED FRAIJO JR.
Partner
Sheppard Mullin Richter & Hampton LLP

Alfred Fraijo, Jr. is een partner in de praktijkgroep Real Estate, Land Use and Natural Resources van Sheppard Mullin in het kantoor van het bedrijf in San Francisco en Los Angeles. Hij is momenteel het jongste lid van het directiecomité van het bedrijf en is de teamleider van het Latijns- en Latijns-Amerikaanse verkoopteam van het bedrijf, een wereldwijd initiatief om gespecialiseerde juridische vertegenwoordiging te bieden aan Latijns-Amerikaanse bedrijven en bedrijven die zich richten op de Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse markten. . Hij was ook een van de eerste openlijk homoseksuele partners van Sheppard Mullin die tot partner werd verheven en een van de eerste Latijns-Amerikaanse partners van het bedrijf die tot partner en partner werd gepromoveerd. Fraijo zit in het National Diversity and Inclusion Committee van het bedrijf.

Als zoon van geïmmigreerde landarbeiders overwon Fraijo armoede als de eerste van vele successen. Hij was ook de eerste in zijn uitgebreide familie die afstudeerde van de middelbare school en naar de universiteit ging. Gedurende zijn hele leven hield hij een niet-aflatende focus op dienstverlening aan de gemeenschap en het uitbreiden van economische kansen. Haar werkportfolio voor klanten omvat enkele van Californië’s belangrijkste katalytische herontwikkelingsprojecten en stimuleert economische investeringen en het scheppen van banen in veel gemeenschappen.


Fraijo vertegenwoordigt klanten in diverse en uitdagende vastgoedstrategieën, aangezien ze actief zijn in geavanceerde sectoren, waaronder hernieuwbare energie, logistiek (distributie- en opslagcentra), huisvesting (daklozen en betaalbare woningen), gezondheidszorg (Fraijo is een van Californië’s grootste HMO’s, AltaMed) en gastvrijheid (alleen al in Los Angeles heeft hij zeven hotels in ontwikkeling). Hij heeft momenteel meer dan $ 6 miljard aan vastgoedprojecten in aanbouw of in de vergunningsfase in heel Californië.

Terug naar de hoofdevenementpagina van Leaders in Law 2021

Voor herdruk en licentieverzoeken voor dit artikel, KLIK HIER.

Leave a Comment