NJ’s vastgoedontwikkelingsbedrijf, NRIA, brengt vreugde in de gemeenschap waarin het bouwt

“Als we kunnen helpen, moeten we dat doen”, zegt NRIA over zijn inzet voor de Toys For Tots Foundation. “En als het moet, laten we het dan op de best mogelijke manier doen.”

SECAUCUS, NJ / ACCESSWIRE / 30 november 2021 / Nationale Vastgoedbeleggingsadviseurs (NRIA), een toonaangevende ontwikkelaar van luxe onroerend goed aan de oostkust, is verheugd aan te kondigen dat ze dit jaar de Toys for Tots Foundation helpt om een ​​vreugdevolle vakantie te brengen aan behoeftige gezinnen in Hudson en Bergen County, een gebied dat NRIA als thuis beschouwt.

Nu de feestdagen naderen, beginnen ouders in New Jersey de druk te voelen om het perfecte speeltje voor onder de boom te vinden. Maar voor sommigen kan de financiële last van het betalen van huur en het op tafel zetten van eten weinig tot geen geld overlaten voor de magie van de vakantie.

Gelukkig, Stichting Peuterspeelgoed, een openbare liefdadigheidsinstelling zonder winstoogmerk die wordt gerund door het Korps Mariniers van de Verenigde Staten, is hier om te helpen. Sinds 1947 heeft Toys for Tots speelgoed en boeken verzameld en gedistribueerd aan behoeftige families in heel Amerika met de hulp van zakelijke en gemeenschapsdonoren.

Nationale Vastgoedbeleggingsadviseurs (NRIA), gevestigd in Secaucus, doet wat het kan om Toys For Tots te helpen de financiële problemen van gezinnen in Secaucus en de rest van de wereld op te vrolijken. Hudson / Bergen-gemeenschap.

“De gemeenschap van Bergen / Hudson County is een gebied in nood”, zegt Veronica Villalobos, PR-contactpersoon en uitvoerend assistent op de bouwafdeling van NRIA. “Het is een van de dichtstbevolkte gebieden van het land en er zijn mensen die het moeilijk hebben. Tijdens de pandemie zijn bedrijven gesloten. Mensen zijn hun baan kwijt… En ouders hebben, buiten hun schuld, wat extra hulp nodig. vakantie seizoen. “

NRIA begrijpt deze behoeften en probeert iets terug te geven aan de gemeenschap waarin het opereert en bouwt. Het is vastbesloten om een ​​nationale bedrijfsdonor te worden voor het Marine Corps Toys For Tots-programma.

In het hoofdkantoor op Harmon Plaza 1 in Secaucus heeft NRIA twee grote bakken opgesteld om geschenken voor het programma in te zamelen. Daarnaast is er in de hal van het kantoorgebouw een nog grotere bak geplaatst. NRIA deelt het kantoorgebouw met vele andere bedrijven. Zo zal de gigantische “speelgoeddoos” de honderden werknemers die op de tien verdiepingen van het gebouw werken (en hun gezinnen) de kans bieden om te geven.

“We bouwen in deze gebieden en creëren banen in deze gebieden …” zei Villalobos. “We begrijpen dat met de toestand van de economie en met de manier waarop de pandemie de Hudson / Bergen-regio heeft getroffen, hardwerkende gezinnen in nood zijn. Het is belangrijk om terug te geven. Kinderen hebben al veel tijd doorgebracht die niet in staat is om naar school vanwege de pandemie. Het was al moeilijk genoeg. Hier kunnen wij als bedrijf iets aan doen. Iets dat een grote impact kan hebben tijdens de feestdagen. Ouders kunnen voorkomen dat ze onder druk worden gezet om te kiezen tussen boodschappen doen en kerstcadeautjes. “

Villalobos voegde eraan toe dat er een “virtuele speelgoeddoos” online beschikbaar is om te doneren aan Toys For Tots voor degenen die liever niet zelf een cadeau kopen. Het is een handige manier om te helpen zonder te hoeven winkelen tijdens het hoogseizoen, zei ze.

Tot op heden heeft de organisatie Toys for Tots 604 miljoen speelgoed uitgedeeld aan 272 miljoen kinderen, meldt de non-profitorganisatie. Naast de jaarlijkse speelgoedactie voor de feestdagen, verstrekt Toys For Tots het hele jaar door kinderboeken aan gezinnen met een laag inkomen, omdat in veel buurten met lage inkomens de beschikbaarheid van boeken per kind slechts ongeveer één boek per 300 kinderen bedraagt. Het verstrekken van boeken aan deze behoeftige gezinnen helpt de leeskloof te dichten en geletterdheid te bevorderen.

Om deze reden moedigt NRIA degenen die ervoor kiezen om te doneren aan hun speelgoedactie Toys For Tots aan om naast speelgoed ook boeken te kopen.

Bovendien herinnert NRIA het publiek eraan dat jonge kinderen niet de enigen zijn die dit jaar een speciaal cadeau onder de boom hopen te zien. Veel tieners hebben een beetje vakantievreugde nodig. Volgens de organisatie Toys For Tots zijn geschenken en boeken voor tieners een geweldig cadeau voor speelgoedritten.

En 96% van die donaties gaat rechtstreeks naar het goede doel: kinderen en tieners in nood. “Dit is een van de redenen waarom NRIA Toys For Tots heeft gekozen”, zegt Villalobos van NRIA, “ze hebben de beste verhouding tussen programma’s en media.”

Villalobos voelt zich bijzonder betrokken bij deze inzamelingsactie omdat het iets teruggeeft aan de regio waar ze is geboren en getogen, Hudson County. “Ik begrijp hoe het is om op te groeien in een arbeidersgezin,” zei ze. “Het is niet gemakkelijk. Zelfs een enkel geschenk onder de boom kan een verschil maken voor sommige van deze families.”

Anthony Gramuglia, communicatiemanager voor NRIA, wijst erop dat het kopen van een cadeau voor een kind in nood misschien een kleinigheid lijkt, maar het is een manier om liefde te tonen aan je gemeenschap.

“Voor NRIA zijn we altijd op zoek naar meer manieren om iets terug te geven aan de gemeenschappen waarin we bouwen”, zei hij. “Het zou moreel verkeerd zijn om een ​​gemeenschap te ontwikkelen zonder ook degenen te helpen die er al zijn. Het is belangrijk om mensen beter af te laten met de aanwezigheid van NRIA.”

“We hebben een platform waarmee we kunnen helpen”, voegde Gramuglia toe. “Als we kunnen helpen, moeten we dat doen. En als het moet, laten we het dan op de best mogelijke manier doen.”

Villalobos van NRIA bedankt marinier kolonel Ted Sylvester voor het helpen van NRIA bij het coördineren van hun Toys For Tots-campagne. “Hij was geweldig”, zei ze. “Veel vakanties zullen beter zijn vanwege zijn inspanningen.”

Villalobos kan niet wachten om de speelgoedbakken op 1 Harmon Plaza dit jaar overvol te zien. Ze verwacht dat NRIA een U-Haul-vrachtwagen boordevol speelgoed en boeken zal afleveren bij het distributiemagazijn, zei ze, waar het zal worden gelost door NRIA-CEO Rey Graboto. , en COO Glen La Mattina.

De laatste dag dat speelgoeddonaties op het NRIA-hoofdkantoor kunnen worden geaccepteerd, is 17 december.

“We zijn zo blij om hier deel van uit te maken en ons stempel op te drukken,” zei Villalobos. “Het voelt goed om te weten dat deze geschenken rechtstreeks naar de gemeenschap gaan waarin we werken. Het speelgoed dat je vandaag koopt, kan in de handen van een jongen of meisje om de hoek terechtkomen. is iets dat het hart verwarmt. “

Over NRIA

Met een geschiedenis van meer dan tien jaar in het leveren van constructies van de hoogste kwaliteit, heeft NRIA, met het hoofdkantoor in Secaucus, New Jersey, zijn reputatie verdiend als een van de toonaangevende vastgoedontwikkelaars van het land.

Ga voor meer informatie over de NRIA naar: www.nria.net.

Contactgegevens:
Dawn Ouellette Nixon
ReputatiePR
212-736-0800
cam@reputepr.com
https://www.reputepr.com/

DE BRON: NRIA

Zie de bronversie op accesswire.com:
https://www.accesswire.com/675434/NJ-Real-Estate-Development-Firm-NRIA-Delivers-Holiday-Cheer-to-the-Community-that-it-Builds-in

Leave a Comment