Nieuwe vastgoedvondsten: 1 december

Real Estate Fresh Finds is een wekelijkse selectie van nieuw aangeboden woningen in de wijk, aangeboden door Real Living At Home.

Aanbevolen eigendom van de week: 29 Q Street NW

“JA, JE KUNT ALLES HEBBEN! Gebouwd in 1900 en gelegen in Truxton Circle aan een met bomen omzoomde eenrichtingsstraat grenzend aan Bloomingdale, dit prachtige huis met 2 units beschikt over 2313 vierkante meter aan luxe woonruimte en een open plattegrond gevuld met houten vloeren. muren, en overspoeld met licht. Deze locatie heeft een wandelscore van 96, een fietsscore van 91, toegang tot 3 metrostations en dichtbij Union Market, diverse parken en speeltuinen, evenals het stadscentrum Harry Thomas Recreatie en Zwembad. Geniet van een gashaard, muur van geweldige inserts, wijnkoelkast, inbouwverlichting en een dienbladplafond in de open woon- / eetkamer. De gastronomische keuken is voorzien van een 5-pits Smeg-fornuis met afzuigkap, op maat gemaakte kasten, open rekken met accentverlichting en granieten werkbladen. In de buurt is een handig halfbad.

“Boven is er een hoofdslaapkamer met een grote kast, een badkamer met een inloopdouche en een voorlader gestapelde wasmachine en droger. Twee extra slaapkamers en een complete badkamer bevinden zich in de hal. De achterste slaapkamer bevat een Murphy bed dat communiceert met het huis. Naast deze slaapkamer bevindt zich een bovendek en vanaf daar heeft u via een ruimtebesparende wenteltrap toegang tot het 400 vierkante meter grote dakterras met geweldig uitzicht over de stad. Het lagere niveau heeft een onafhankelijke toegang en heeft al een bewoningscertificaat behaald. U vindt de 700+ SF-eenheid met één slaapkamer met een studeerkamer, een open keuken en een complete badkamer met leistenen tegels. In de achterste rijstrook bevindt zich een middelgrote parkeerplaats, beveiligd met een overheaddeur. Verkopers hebben veel zorg besteed aan dit moderne huis door twee HVAC-systemen te vervangen, een tankloze boiler te installeren, apparaten bij te werken en het interieur en exterieur opnieuw te schilderen. Kom het met eigen ogen zien en maak het de jouwe op tijd om het nieuwe jaar te vieren.

Andere opmerkelijke coole aankondigingen:

  • Het duurste huis van de week is een penthouse met 2 verdiepingen en 3 BR / 3.5 BA in de Wardman Tower in Garfield met 4.500 vierkante meter aan moderne luxe, waaronder een eigen dakterras, meerdere balkons en open haarden, visgraat eiken hardhouten vloeren, op maat gemaakte -ontworpen sanitair, 3 parkeerplaatsen in de garage, overal prachtig kwarts en marmer, evenals een veelvoud aan bouwapparatuur die geschikt is voor iemand die zich een unit met een adembenemend uitzicht op de bovenste verdieping van de buurt kan veroorloven – alles voor iets minder dan $ 7 miljoen.
  • 4 BR / 3,5 BA “vers gerenoveerd [Petworth] het huis is “volledig gerehabiliteerd met tal van moderne upgrades”, waaronder nieuwe vloeren, nieuwe badkamers, nieuwe patio en meer!
  • “Ongelooflijk [Kalorama/AdMo] Locatie met direct uitzicht op het park, deze prachtig gerenoveerde 2 BR / 2 BA-eenheid beschikt over een keuken van de chef-kok met Viking-apparatuur, geïmporteerde marmeren toonbanken en op maat gemaakte kasten.
  • Uw REO-eigendom / eigendom van de week van de week is een onlangs bijgewerkt 2 BR / 2 BA-appartement in Park View met nieuwe apparaten en parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Leave a Comment