JLL regelt $ 45 miljoen aan financiering voor twee meergezinswoningen in NJ

JLL Capital Markets heeft vandaag aangekondigd dat het $ 45,5 miljoen aan financiering heeft opgezet voor twee gebouwen met meerdere units van in totaal 321 eenheden in de noordelijke gemeenschappen van New Jersey, Nutley en Palisades Park, New Jersey.

JLL werkte exclusief voor de lener, Tidewater Real Estate, om een ​​lening van $ 31,5 miljoen voor Village Manor en een lening van $ 14 miljoen voor Palisades Manor te plaatsen via zijn correspondentrelatie met John Hancock. Beide vastrentende leningen hebben een verleggingstermijn van 30 jaar.

Village Manor (bovenste foto) is een appartementencomplex in tuinstijl, bestaande uit 227 eenheden met één of twee slaapkamers, variërend van 659 tot 910 vierkante voet. De accommodaties zijn gebouwd in 1950 en zijn voorzien van airconditioning, breedbandinternet, hardhouten vloeren, een wasruimte, een speeltuin en wandel- en fietspaden. De accommodatie ligt in Nutley, Essex County, op 22 km van Manhattan. De gemeenschap ligt op loopafstand van bussen naar New York en het treinstation.

PALISADES MANOR

Het vier verdiepingen tellende Palisades Manor, voltooid in 1935, is een gemeenschap van 94 eenheden in tuinstijl in Palisades Park, bestaande uit studio’s, eenheden met één en twee slaapkamers van gemiddeld 946 vierkante voet. Het middelhoge pand ligt in de Bergen County Waterfront-infill, een blok van de winkelgebieden in het centrum en 11 km van Upper Manhattan. Bovendien biedt het pand gemakkelijke toegang tot nabijgelegen hogescholen en universiteiten, waaronder Yeshiva University, City College of New York en Manhattan School of Music.

Het team van schuldadviseurs van Capital Markets dat de kredietnemer vertegenwoordigde, werd geleid door Senior Managing Director Greg Nalbandian en Vice-President Michael Lachs.

“We hebben het genoegen gehad om deze 30 jaar vastrentende langetermijnleningen te plaatsen via onze correspondentrelatie met John Hancock. Deze activa hebben in het verleden beter gepresteerd dan hun respectievelijke markten en zijn door de jaren heen zeer goed onderhouden door de sponsor. Onze klant profiteerde van historisch lage rentetarieven en sloot de komende 30 jaar een uiterst aantrekkelijk tarief op elk actief af, ”zei Nalbandian.

(1 keer bezocht, 7 bezoeken vandaag)

Leave a Comment