Investcorp en twee toonaangevende staatsinvesteringsfondsen richten een industrieel vastgoedbedrijf op

NEW YORK, 1 december 2021 / PRNewswire / – Investcorp, een van ‘s werelds toonaangevende alternatieve beleggingsondernemingen, heeft in samenwerking met twee toonaangevende staatsinvesteringsfondsen de oprichting aangekondigd van een nieuwe onderneming om industriële vastgoedactiva te verwerven in Verenigde Staten. Dit partnerschap biedt de mogelijkheid om een ​​kritische massa institutionele kwaliteitsactiva te verwerven in de belangrijkste logistieke markten, om te profiteren van operationele fundamentals en buitengewoon gunstige wind in de industriële ruimte.

“We zijn verheugd om samen te werken met twee toonaangevende wereldwijde institutionele investeerders om onze industriële aanwezigheid in de Verenigde Staten te blijven versterken,” zei Myers met kruiden, medeverantwoordelijk voor vastgoed, Noord Amerika. “Het toenemende tempo van de acceptatie van e-commerce, vooral tijdens de pandemie, heeft aangetoond dat er een toenemende vraag is naar last mile-logistiek. Dit bedrijf positioneert ons goed om onze nationale industriële voetafdruk uit te breiden in een activaklasse die volgens ons sterke fundamenten zal blijven hebben. “

In oktober kondigde Investcorp haar laatste industriële acquisitie van 89 industriële eigendommen aan, waarmee Investcorps industriële vastgoedposities in de VS op ongeveer $ 2,8 miljard over ongeveer 27 miljoen vierkante voet van meer dan 385 gebouwen. Sinds 1996 heeft Investcorp ongeveer 1.040 eigendommen verworven voor een totale waarde van $ 22 miljard. Volgens Real Capital Analytics is Investcorp de 3e grootste grensoverschrijdende koper van Amerikaans onroerend goed en de 4e grensoverschrijdende verkoper in 2019 en 2020.

In 2014-2015 heeft het management van Investcorp Real Estate de strategische beslissing genomen om haar vastgoedinvesteringen te concentreren op de industriële en residentiële sectoren. Dankzij deze onderneming kan Investcorp zijn aanwezigheid in het groeiende industriële segment in de VS blijven uitbreiden.

Over Investcorp

Investcorp is een wereldwijde investeringsmanager die gespecialiseerd is in alternatieve investeringen op het gebied van private equity, onroerend goed, krediet, absolute return-strategieën, GP-holdings en infrastructuur. Sinds onze oprichting in 1982 hebben we ons gericht op het genereren van aantrekkelijke rendementen voor onze klanten en het creëren van langetermijnwaarde in onze bedrijven waarin we beleggen en voor onze aandeelhouders als een voorzichtige en verantwoordelijke belegger.

We investeren een aanzienlijk deel van ons eigen kapitaal in de producten die we onze klanten aanbieden, waarbij we ervoor zorgen dat onze belangen in lijn zijn met die van onze belanghebbenden, inclusief de gemeenschappen waarin we actief zijn, met het oog op het genereren van duurzame waardecreatie. We zijn trots op onze samenwerking met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen voor hun behoeften te bieden, met behulp van een gedisciplineerd investeringsproces, met talent van wereldklasse en het combineren van de middelen van een wereldwijde instelling met een innovatieve benadering en ondernemerschap.

Investcorp is nu aanwezig in 12 landen in de Verenigde Staten, Europa, GCC en Azië, inclusief India, China en Singapore. Op 30 juni 2021 had Investcorp Group US $ 37,6 miljard in totaal beheerd vermogen, inclusief activa beheerd door externe managers, en had ongeveer 430 mensen van 45 nationaliteiten over de hele wereld in zijn kantoren. Voor meer informatie bezoek www.investcorp.com en volg ons @Investcorp op LinkedIn, Twitter en Instagram.

Mediacontacten:

Investcorp
Catherine Secure
1 973 908 4463
[email protected]

BRON Investcorp

Leave a Comment