Het vastgoedbedrijf Engel en Völkers ten dienste van senioren

Het Senior Christmas-project is geïnitieerd door de Brazos Valley Council of Governments, die samenwerkt met groepen als Engel en Völkers.

BRYAN, Texas – Vastgoedbedrijf Engel en Völkers hebben de namen verzameld van oudere mensen in de Brazos-vallei die deze feestdagen kerstcadeautjes nodig hebben.

Het Senior Christmas-project is enkele jaren geleden gestart door de Brazos Valley Council of Governments, die samenwerkt met groepen als Engel en Völkers om het bewustzijn te vergroten van de noodzaak van geschenken voor aan huis gebonden ouderen of die in een zorginstelling wonen.

Edward Allison met Engel en Völkers zeiden dat ze oorspronkelijk 500 ouderen hadden die kerstcadeautjes nodig hadden. Volgens Allison telt de groep nu 200 namen en heeft ze de gemeenschap opgeroepen om op te treden.

Volgens een brochure van Engel en Völkers zijn zeven provincies getroffen, hebben 23 verpleeghuizen meegedaan, zijn 275 giften bestemd voor thuisgebonden ouderen en 995 giften voor ouderen in verpleeghuizen. De beste manier om iets terug te doen, zegt Allison, is door hun kantoor te bellen, persoonlijk langs te komen, een naam te kiezen en de onverpakte geschenken voor 7 december te brengen.

Allison zei ook dat hij vindt dat oudere mensen vaak over het hoofd worden gezien tijdens hun vakantie. De managementmakelaar van Engel en Völkers zei ook dat sommige van die oudere mensen om meer basisproducten hebben gevraagd, zoals t-shirts, bodylotion en zelfs cola light. Volgens Allison zei hij dat sommigen er gewoon van uitgaan dat deze senioren gezinnen hebben om in hun onderhoud te voorzien.

“Ik denk dat we er gewoon vanuit gaan dat de familie voor hen gaat zorgen en dit zijn dus individuen die geen familie hebben of om de een of andere reden alleen zijn en ik denk dat we dat vergeten,” zei Allison. .

Als je wilt doneren, kun je voor 7 december langskomen bij Engel en Völkers. Ze zijn van plan om de geschenken op 9 december af te leveren aan de Brazos Valley Council of Governments.

Leave a Comment