Een team van 7 onder leiding van partner Maciej Jodkowski sluit zich aan

In een strategische zet die zijn kracht en dynamische aanwezigheid in de vastgoedsector aantoont, heeft het Warschause kantoor van het wereldwijde advocatenkantoor Greenberg Traurig, LLP zeven nieuwe leden toegevoegd aan de bekroonde vastgoedpraktijk van het bedrijf.

WARSCHAU, 1 december 2021 / PRNewswire-PRWeb / – In een strategische benadering die zijn kracht en dynamische aanwezigheid in de vastgoedsector aantoont, heeft de Warschau kantoor van het wereldwijde advocatenkantoor Greenberg Traurig, heeft LLP zeven nieuwe leden toegevoegd aan de bekroonde vastgoedpraktijk van het kantoor.

Maciej Jodkowski, voormalig vastgoedpartner bij een internationaal advocatenkantoor, is toegetreden tot Greenberg Traurig’s Warschau kantoor als partner. Naast Jodkowski, zijn driekoppige team, waaronder senior partners Karol Lewandowski en Karolina Tulwin, evenals Alicja Kwiatkowska voegt zich bij het team onder leiding van Jolanta Nowakowska-Zimocho, verantwoordelijk voor de vastgoedpraktijk in Warschau en managing partner van de Warschau Kantoor.

Jodkowski is een transactieadvocaat met jarenlange ervaring in het beheren en begeleiden van verschillende soorten vastgoedtransacties, inclusief activa- en aandelentransacties in verschillende stadia van vastgoedontwikkeling. Jodkowski heeft Poolse en buitenlandse investeerders geadviseerd bij vele prestigieuze projecten in de kantoren-, logistieke en handelssectoren.

Tegelijkertijd wordt het vastgoedteam van Greenberg Traurig verder versterkt door de hoofdpartner Izabela Żmijewska en de partners Jędrzej Antoszewski en Tomasz Drzewiecki, toetreden tot andere toonaangevende advocatenkantoren.

Het vastgoedteam van Greenberg Traurig in Warschau bestaat uit 40 vooraanstaande advocaten die een breed scala aan kernpraktijken op het gebied van onroerend goed en aanvullende praktijken behandelen. Het team biedt cliënten een hoog niveau van juridische ervaring en service op het gebied van Polen en binnen centraal Europa.

“We zijn verheugd dat opnieuw een team van gerenommeerde vastgoedexperts Greenberg Traurig heeft gekozen als hun nieuwe hoofdkantoor. Dit bedrijf is gehecht aan onze Europese aanwezigheid en onze groeistrategie, omdat alleen een samenwerkend bedrijf, verenigd over de hele wereld, dat echt kan zijn. Onze cultuur en ons bedrijfsmodel staan ​​in schril contrast met entiteiten die zichzelf ‘firma’s’ noemen, maar in feite vereins of zelfs losjes verbonden marketingorganisaties zijn. We hebben de afgelopen jaren een behoorlijke impuls gekregen en hebben al 400 advocaten in onze vijf Europese kantoren in Londen, Amsterdam, Berlijn, Milaan, en Warschau. Onze voortdurende prestaties zijn een bewijs van onze uitmuntendheid, focus, geduld en discipline”, aldus Executive Chairman van Greenberg Traurig. Richard A. Rosenbaum. “In 2020 beleefden we ons zevende opeenvolgende jaar van record wereldwijde verkoop op $ 1.73 miljard. Van 2019 tot 2020 kende het bedrijf een omzetgroei in Europa met 29%. We verwachten een stijging van 30% in 2021 ten opzichte van 2020. En naast de aanhoudende groei en diversificatie die binnenkort in Warschau, waar we recordprestaties behalen, hebben we onlangs gezelschap gekregen van, of zijn dit van plan te worden vergezeld door, verschillende gerenommeerde advocaten en hun teams in Europa de komende maanden.”

Naast het vastgoedteam dat erbij komt Warschau meer recentelijk werd een team van zeven procesaandeelhouders en hun partners aangekondigd om zich bij het bedrijf aan te sluiten in Londen. Zeer gewaardeerde leiders in hun vakgebied zullen binnenkort worden aangekondigd om zich bij het bedrijf aan te sluiten Amsterdam en Milaan ook, merkte Rosenbaum op.

“Het gebeurt niet zomaar. Onze groeistrategie blijft gericht op kwaliteit, cultuur en diversiteit in plaats van op aantallen, waarbij vrouwen een sleutelrol spelen (en 40% van onze Londen aandeelhouders). Als het gaat om onroerend goed, is Greenberg Traurig geweldig waar we ook zijn en is het al lange tijd een leider waar het er het meest toe doet. We worden beschouwd als een echt dominant vastgoedbedrijf in enkele van de meest competitieve vastgoedmarkten ter wereld”, aldus Rosenbaum.

Greenberg Traurig is al lang een leider in Polen in een aantal belangrijke praktijken en industrieën. De vastgoedpraktijk is altijd als eerste gerangschikt door de belangrijkste internationale gidsen: Band 1 door Chambers Europe en Tier 1 door de Legal 500. In Verenigde Staten, het bedrijf is Groep 1 in Chambers Nationwide en in de meeste belangrijke staten: New York, Florida, Texas, Illinois, en Nevada, Evenals binnen Mexico. In Duitsland, Greenberg Traurig is Chambers Band 1 in onroerend goed met een persoon uit Groep 1, ook Tier 1 in de Legal 500 met drie advocaten die worden erkend als “topmensen”, waarbij de JUVE erkent dat het kantoor zowel een primaire partner als een leidende partner heeft bij de Top 50 in onroerend goed over de hele wereld Duitsland. In Italië, de enige “Featured Individual” in onroerend goed geclassificeerd door Chambers in Milaan runt het bedrijf Milaan trainen. In het VK staat Greenberg Traurig hoog aangeschreven in vastgoed- en investeringsfondsen en is het gerangschikt als niveau 1 in vastgoedfondsen door Legal 500 met ‘Leading Individuals’ in Investment and Investment. . De Nederlandse vastgoedpraktijk van het kantoor wordt geleid door een andere door Chambers geclassificeerde ‘star individual’ die Groep 1 is.

“Deze sterke zijwaartse beweging is in lijn met onze strategie en illustreert dat onze toewijding aan uitmuntendheid is gebaseerd op verdienste en feiten, niet op beloften en persberichten. Ik heet Maciej en het hele nieuwe team welkom bij Greenberg Traurig. Dit team is al gelanceerd, het leveren van het hoogste niveau van klantenservice waarvoor Greenberg Traurig in de markt wordt erkend, ”zei Warschau kantoor Senior partner Lejb Fogelman.

“Ik ben ervan overtuigd dat de toevoeging van Maciej en zijn team aan onze vastgoedpraktijk op het juiste moment komt om te voldoen aan de verwachtingen van onze veeleisende en groeiende klantenportefeuille. Maciej staat hoog aangeschreven bij klanten en wordt erkend door de markt. Zijn komst zal zeker een verdere versterking zijn van ons toonaangevende vastgoedteam, ”toegevoegd Jolanta Nowakowska-Zimocho, Managing Partner van Greenberg Traurig in Polen.

Greenberg Traurig, erkend als een van de toonaangevende advocatenkantoren in Polen, werd onlangs in 2021 uitgeroepen tot “Advocatenkantoor van het jaar in Polen“door International Financial Law Review (IFLR) en ontving ook de “Polish Firm of the Year”-award bij de zeer gewaardeerde Euromoney Legal Media Group “Women in Business Law Awards 2021 Europe” voor dealwaarde van fusies en overnames behandeld in Polen in Q3 2021, de waarde hoger dan 5 USD miljard.

Greenberg Traurig LLP

Greenberg Traurig, LLP is een wereldwijd, multi-practice advocatenkantoor met ongeveer 2.300 advocaten die cliënten van dienst zijn vanuit 40 kantoren in Verenigde Staten, Latijns Amerika, Europa, Azië, en de Midden-Oosten. GREENBERG TRAURIG Nowakowska-Zimoch Wysokiński sp.k. werd uitgeroepen tot Polen Law Firm of the Year 2021 bij de hoog aangeschreven Euromoney Legal Media Group “Women in Business Law Awards 2021 Europe” en Law Firm of the Year 2021, 2019, 2018 in Polen door de International Financial Law Review (IFLR). De Warschau Greenberg Traurig office, LLP biedt juridische diensten aan cliënten in: centraal Europa en daarbuiten en bestaat uit ongeveer 100 advocaten. Teamleden worden regelmatig erkend als leiders in veel praktijkgebieden. Chambers Global, Chambers Europe, IFLR1000 en EMEA Legal 500 rangschikken ze consequent bovenaan in Corporate / M & A, Capital Markets, Real Estate, Private Equity, Tax, Banking and Finance, Project Finance, Energy, Dispute Resolution en TMT.

De onroerendgoedpraktijk van Greenberg Traurig

De wereldwijde vastgoedpraktijk van Greenberg Traurig is de hoeksteen van het bedrijf en een erkend leider in de branche. De vastgoedadvocaten van het kantoor bieden diverse en uitgebreide juridische oplossingen voor de verwerving en investering van onroerend goed, ontwikkeling, beheer en leasing, financiering, herstructurering en verkoop van alle categorieën onroerend goed. Het team maakt gebruik van de kennis en ervaring van 400 vastgoedadvocaten van over de hele wereld en bedient klanten in belangrijke markten van: Verenigde Staten, Europa, de Midden-Oosten, en Latijns Amerika. Het klantenbestand van de groep omvat een breed scala aan vastgoedontwikkelaars, kredietverstrekkers, investeringsmanagers, private equity-fondsen, REIT’s en particuliere eigenaren. Het vastgoedteam van het bedrijf adviseert klanten over uiteenlopende kwesties in een breed scala van commercieel, recreatief en residentieel vastgoed, waaronder gestructureerd eigen vermogen, vreemd vermogen en hybride.

Ga voor meer informatie naar http://www.gtlaw.com.

Media contact

Lourdes Brezo Scholl, Greenberg Traurig, LLP, 212-801-2131, BrezoSchollL@gtlaw.com

Twitter

BRON Greenberg Traurig, LLP

Leave a Comment