De sleutel tot een krachtige vastgoedprofessional in 2022

Het einde van het jaar nadert en de vastgoedmarktexperts rollen al hun prognoses uit. De huizenprijzen zullen naar verwachting nog eens 16% stijgen. Tegelijkertijd neemt de stijging van de huizenprijzen af ​​ten opzichte van wat we in 2021 zagen. De hypotheekrente stijgt en 2022 wordt naar verwachting een kopersmarkt.

Hoewel al deze voorspellingen interessant zijn om te lezen, zijn ze precies dat.Voorspellingen. Het jaar 2019 heeft ons geleerd dat elke natuurlijke of economische kracht de verwachtingen in de stratosfeer kan verschuiven. Zeggen we dat al deze voorspellingen hooey zijn? Dat ze ophef maken? Helemaal niet.

Deze experts vergelijken de modellen, bestuderen de gegevens en maken gefundeerde gissingen over het volgende model. Wat we suggereren is dat er andere modellen zijn om te overwegen die een enorm verschil kunnen maken in uw bedrijf als vastgoedprofessional. Waarom focussen op wat nationale experts zeggen als u een expert zou kunnen zijn in uw eigen markt?

Lokale data geeft u de overhand

Erachter komen dat de onroerendgoedmarkt in Chicago nog steeds omhoog kan schieten met een percentage met dubbele cijfers, heeft weinig zin als u zich in de buitenwijken van South Carolina bevindt. Wat belangrijk is voor uw markt (waar u ook bent) zijn de modellen die bij u in de buurt groeien. Het bestuderen van aanbiedingsinformatie voor het huidige jaar en vergelijkingen met voorgaande jaren (catalogusprijs, nieuwe aanbiedingen, verkochte aanbiedingen, dagen op de markt, niet-verkochte aanbiedingen) zal u helpen trends en eigen patronen voor uw markt te identificeren en zal u in staat stellen om pieken, dalen of eigenaardigheden te identificeren die zich kunnen voordoen.

Zodra je een verandering in een patroon hebt opgemerkt, kun je je onderzoeksjournalist-pet opzetten. Welke krachten kunnen ertoe leiden dat huizen in een bepaalde naburige markt sneller verkopen dan voorheen? Makelaars, dit zou een kans kunnen zijn voor een extra kantoorlocatie. Agenten, misschien heeft u een nieuw interessegebied voor potentiële kopers.

Marktexpert zijn helpt uw ​​merk

Of u nu een makelaar of een agent bent, een grondige kennis van uw markt is indrukwekkend. Brokers, u kunt het marktaandeel van uw bedrijf bepalen en de doelen die uw team nodig heeft om u aan de top te houden. Uw agenten zijn getraind in marktactiviteiten en worden beschouwd als bronnen van vertrouwen.

Makelaars, een van de belangrijkste factoren bij de verkoop van onroerend goed is de prijs. Goed geprijsde huizen verkopen sneller en vaak duurder dan te dure huizen en ondergaan verschillende kortingsrondes voordat ze uiteindelijk worden verkocht. Als u een datagestuurde prijsdiscussie met klanten kunt voeren, helpt u allemaal om concurrerende, eerlijke en veranderende prijzen te krijgen. Uw klanten begeleiden naar een prijs die verkoopt (en een prijs die snel verkoopt) zal een positieve en blijvende indruk achterlaten.

Marktgegevens kunnen u helpen uw bedrijf te laten groeien

Agentproductierapporten zijn goud voor makelaars in onroerend goed die een team van agenten willen werven (en behouden). Of het nu gaat om het evalueren van huidige agenten in uw team of co-op agenten die mogelijk goed bij uw kantoor passen, deze rapporten richten zich op alle lokale verkoopgegevens die u kunnen helpen bij het werven of coachen van een uitzonderlijk vastgoedteam.

Agenten, weten jullie waar het grootste deel van jullie zaken vandaan komen? Het kennen van uw eigen verkoopactiviteiten kan onthullend zijn om te begrijpen waar u het drukst bent, en u kunt uw prospectie- en marketingactiviteiten heroriënteren om ervan te profiteren.

Hoe kom je aan goede gegevens?

De meest recente en betrouwbare gegevens komen rechtstreeks uit uw MLS. Uren besteden aan het doornemen van de informatie van de service kan echter tijdrovend zijn wanneer u zich probeert te concentreren op uw onroerendgoedactiviteiten. Gegevensanalyse van onroerend goed die is gekoppeld aan uw MLS, biedt dezelfde betrouwbare en nauwkeurige gegevens,enhet is onderverdeeld in rapporten die u de statistieken geven waar u op vertrouwt, precies wanneer u ze nodig heeft.

Bij Lone Wolf is het onze missie om onroerend goed eenvoudiger te maken voor makelaars, makelaars en consumenten. Om dit te doen, erkennen we de behoefte aan interactieve digitale oplossingen die elke stap van het vastgoedproces vergemakkelijken en voldoen, van leadbeheer tot digitale marketing, data-analyse en meer.

De recente acquisities van Lone Wolf – Cloud CMA, HomeSpotter, LionDesk, Terradatum en Propertybase – zijn erkende merken die duurzame partnerschappen met zich meebrengen uit de hele vastgoedsector, waaronder honderden MLS’s en verenigingen in de Verenigde Staten die hun gegevens delen via onze analyseplatforms .

Lone Wolf erkent dat een goed geïnformeerde vastgoedprofessional een professional is en dat gegevens echt een bouwsteen zijn voor elke fase van het proces, van jezelf vestigen als een nieuwe makelaar tot een gerespecteerde makelaardij met verschillende kantoren die een oogje willen houden op de competitie. Dus blijf natuurlijk de marktvoorspelling voor 2022 lezen. Maar zorg er ook voor dat u precies weet wat er speelt in de belangrijkste markt – die van u.

Ga voor meer informatie naar www.lwolf.com.

Leave a Comment