Bewustmakingscentrum voor vastgoedinvesteerders, kantoren

Er wordt gebouwd aan 605 N. Clay Ave. op een nieuw gebouw dat Humble Bee Ginnings Inc. en zijn aangesloten organisaties zal huisvesten, evenals een ontmoetingsplaats voor middelbare en middelbare scholieren.

De organisatie heeft verschillende partijen – de Humble Bee Ginnings Inc.; vzw Humble Horizons; en het bewustzijnscentrum, Humble Beginnings.

Samuel Holmes Jr., CEO en oprichter van Humble Beginnings, zei dat hij een plek voor de kinderen wilde bouwen.

“We proberen het leuk te maken”, zei Holmes.

Humble Bee Ginnings Inc. is een vastgoedbeleggingsmaatschappij die woningen verhuurt en verhuurt en helpt bij huisvesting, verhuizing, schoonmaak en klussen. Hij is ook aangesloten bij de non-profitorganisatie Humble Horizons, die verschillende outreach-programma’s biedt voor jongeren en volwassenen in de gemeenschap.

Het 4.000 vierkante meter grote gebouw zal de kantoren van de organisatie huisvesten en zal kantoren te huur hebben, een computerlokaal, feest-/conferentieruimte die te huur zal zijn, en een kitchenette.

Een recreatiegebied voor middelbare en middelbare scholieren zal onderdak bieden aan games, televisies en andere activiteiten.

“Als dat klaar is, zal het een goede plek zijn om rond te hangen, waar ze ‘s avonds kunnen komen ontspannen”, zei Holmes. “Ze zullen een veilige plek hebben om naar toe te gaan aan de noordoostkant.”

Hoewel er andere programma’s zijn in Jacksonville – en andere plaatsen, zoals de YMCA – zei Holmes dat het een plek zou bieden aan de noordoostkant van de stad, waar er niet zoveel opties zijn.

“Ik kom uit het noordoosten van de stad en ik wil doen wat ik kan om terug te geven”, zei Holmes. “Elke volwassene, elke jongere verdient kansen. Ik wil aan deze kant van de stad zoveel mogelijk positieve kansen bieden.”

Brian Nyberg, directeur gemeenschapsontwikkeling voor Jacksonville, zei dat de herbestemming van het pand enkele maanden geleden is goedgekeurd en dat de werkzaamheden aan het pand zijn begonnen.

“Ze hebben de fundering en werken aan de waterleidingen en het installeren van de riolering”, zei Nyberg.

Nyberg is ook enthousiast over het vooruitzicht van een outreach-centrum, zei hij.

“Dit zal zorgen voor kantoren en een plek om kinderen ‘s nachts van de straat te halen”, zei hij.

Zodra het sanitair klaar is, zal de fundering worden gestort en zal het gebouw worden gebouwd, zei Holmes.

De constructiestukken zijn klaar om vanuit Texas te worden verzonden en wachten gewoon op de voltooiing van de fundering. Op dit moment duurt de bouw slechts twee of drie weken. Holmes zal dan enkele maanden besteden aan het renoveren van het interieur van het gebouw, zei hij.

Vanwege de pandemie en vertragingen in de verzending en levering aarzelde Holmes om een ​​openingsschema vast te stellen, maar hij zei dat hij hoopte het in juli te openen.

“We willen dat het op tijd open is voor school”, zei Holmes. “Het recreatiegebied wordt de sleutel voor de non-profitorganisatie, samen met onze mentorprogramma’s.”

Hoewel de organisatie al verschillende mentorprogramma’s organiseert, zal dit gebouw hen een speciale ruimte bieden, zei Holmes.

“Ik kan niet wachten om ons eigen gebouw te hebben – ons eigen huis”, zei Holmes.

Leave a Comment