Zafer Roback gevierd voor uitmuntendheid in onroerend goed en competitief judo

Na zijn afstuderen aan de middelbare school inspireerde Mr. Roback’s interesse in vechtsporten hem om te gaan boksen. Hij verbeterde zijn vaardigheden onder de voogdij van vuur als Miller, die een gerenommeerd bokstrainer en promotor was in zijn geboorteplaats Knoxville, Tennessee. Toen dhr. Roback vervolgens werd toegelaten tot het United States Army Intelligence Center of Excellence, werd hij toegewezen aan militaire posten in Zuid-Korea en Japan, waar hij een uitgebreide opleiding kreeg in de vechtsporten judo, karate, aikido en traditionele jujutsu.

Bij zijn terugkeer naar de Verenigde Staten schreef dhr. Roback zich in 1963 in aan de Cumberlands University. Hij wilde zijn enorme kennis van vechtsporten graag met andere studenten delen en richtte een judoclub op in Kentuckyuniversiteit gebaseerd. Hoewel dhr. Roback in 1965 afstudeerde met een bachelor in natuurwetenschappen, legde hij de basis voor wat een van de meest bekroonde judoprogramma’s op de universiteit in de Verenigde Staten zou worden.

Na zijn afstuderen werd dhr. Roback aangeworven om judo en karate te doceren en te trainen aan de Universiteit van Tennessee. In 11 jaar hebben de twee teams een ongeslagen record opgebouwd in de universiteitscompetitie. Gedurende deze tijd volgde de heer Roback ook niet-gegradueerde wiskundecursussen.

In 1982 lanceerde de heer Roback zijn carrière als makelaar. Hij ontwikkelde al snel een specialiteit in het faciliteren van het kopen en verkopen van hotels en motels, waarbij hij deze focus koos als een manier om mensen aan werk te helpen, en staat algemeen bekend als de “Motel Man” binnen zijn lokale gemeenschap. De heer Roback helpt kopers en verkopers ook bij het verkrijgen van financiering, het onderhandelen over contractvoorwaarden en het adverteren van grootschalige eigendommen.

Hoewel de heer Roback succes heeft gehad in onroerend goed, kreeg het judoteam van de University of Cumberlands nationale erkenning na het winnen van meer dan 15 Midwestern Collegiate Judo Championships en drie National Collegiate Judo Championships. Tijdens de Olympische Zomerspelen van 1984, 1988 en 1992 waren vier studenten van de Cumberlands University vertegenwoordigd Verenigde Staten in judo, waarbij een student een Olympische medaille wint. Daarnaast hebben Cumberlands University-studenten ook kampioenschappen gewonnen op de FISU World University Games en de Pan American Games.

Naast zijn professionele carrière heeft dhr. Roback acht keer deelgenomen aan de Olympische Spelen voor senioren en heeft hij meer dan 50 medailles verzameld. Als erkenning voor zijn talloze bijdragen aan de University of the Cumberlands, werd hij in 2004 geselecteerd om te worden opgenomen in de Hall of Fame van de universiteit. Tien jaar later was dhr. Roback zeer vereerd met het ontvangen van een beoordelingscertificaat van de consul-generaal van de Republiek. van Korea naar Atlanta.

Naast zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen, schrijft de heer Roback een groot deel van zijn succes toe aan zijn gezonde levensstijl. Hij schrijft momenteel een boek dat zijn geheimen onthult om op 80-jarige leeftijd een uitzonderlijke fysieke en mentale gezondheid te behouden. In de komende jaren wil de heer Roback ook de toegankelijkheid voor motelkopers en -verkopers vergroten door een wereldwijd advertentieplatform te introduceren.

Over Markies Wie is wie®:

Sinds 1899, toen AN Marquis de eerste editie van Who’s Who in Amerika drukte®, markies wie is wie?® de levens van de meest getalenteerde individuen en vernieuwers op alle belangrijke terreinen, waaronder politiek, zaken, geneeskunde, recht, onderwijs, kunst, religie en religieus entertainment. Vandaag wie is wie in Amerika® blijft een essentiële biografische bron voor duizenden onderzoekers, journalisten, bibliothecarissen en executive search-bureaus over de hele wereld. Markies® publicaties zijn te bezoeken bij de officiële markies Who’s Who® website op www.marquiswhoswho.com.

BRON Markies Wie is wie

Gerelateerde Links

http://www.marquiswhoswho.com

Leave a Comment