Vastgoedprofessionals kunnen nu naadloos online zekerheden voor onroerend goed bestellen met het ultramoderne makelaarsportaal van Liberty Home Guard

NEW YORK, 26 november 2021 / PRNewswire / – Amerika’s toonaangevende leverancier van consumentengaranties voor woningen Bewaker van het huis van vrijheid (https://www.libertyhomeguard.com/) kondigde de lancering aan van zijn makelaarsportal op zijn website. Met deze ultramoderne interface kunnen vastgoedprofessionals hun klanten en hun huisgarantiebeleid eenvoudig beheren. Bewaker van het huis van vrijheid staat bekend om zijn integriteit en is sinds de oprichting snel een leider geworden op het gebied van innovatie in de thuisservice-industrie.

De Realtor Portal is een van een reeks online tools die het bedrijf heeft gelanceerd om de efficiëntie te verhogen, tijd te besparen en de gebruikerservaring bij het beheer van het huisgarantieproces te verbeteren. Het makelaarsportaal is speciaal ontworpen voor vastgoedprofessionals, waardoor ze online nieuwe huisgarantiebeleidsopdrachten en proforma-facturen kunnen indienen.

Makelaars kunnen ook punten volgen en inwisselen in ruil voor cadeaubonnen met het Realtor Rewards-programma. Bovendien biedt de portal toegang tot exclusief en aanpasbaar marketingmateriaal om de zichtbaarheid van hun merk te vergroten en hun bedrijf te ontwikkelen. Een woninggarantie in een vastgoedcontract kan het aantal dagen dat een woning te koop staat met 16% verminderen en de waarde ervan verhogen.

David Moreno, CEO en mede-oprichter van Bewaker van het huis van vrijheid, zegt: “We zien hoeveel vastgoedprofessionals te managen hebben en trouw aan onze aard wilden we hen helpen het hen gemakkelijker te maken. Met trots kondigen we de release aan van ons Realtors Portal, een ultramoderne tool die een efficiënte bestelling en plaatsing van huisgaranties mogelijk maakt. We houden onze klanten en partners aan de hoogste standaard, en als zodanig is het onze verantwoordelijkheid om hen te voorzien van de middelen die nodig zijn om onze diensten optimaal te gebruiken en te beheren. We zijn verheugd dat ze gebruik maken van ons makelaarsportaal.”

Bewaker van het huis van vrijheid

Bewaker van het huis van vrijheid is een residentiële garantieleverancier die actief is in 46 staten. Ze werden door US News & World Report gerangschikt als nummer 1 leverancier van thuisgarantie en kregen een A-rating van het Better Business Bureau. Bewaker van het huis van vrijheid zet zich in om een ​​revolutie teweeg te brengen in de thuisservice-industrie door klanten uitzonderlijke service en geavanceerde technologie te bieden om het gemak en de efficiëntie van het thuisgarantieproces te vergroten.

DE BRON Bewaker van het huis van vrijheid

Gerelateerde Links

https://www.libertyhomeguard.com/

Leave a Comment