Update over de oplevering van multi-site projecten in 2021

PEKING, 26 november 2021 / PRNewswire / – Xinyuan Real Estate Co., Ltd. (“Xinyuan” of “het Bedrijf”) (NYSE: XIN), een op de NYSE genoteerde vastgoedontwikkelaar die voornamelijk actief is in China en ook in andere landen, heeft vandaag de levering van multi-site-projecten in 2021 bijgewerkt.

Van januari tot oktober 2021 voltooide en leverde de groep meer dan 9.000 eenheden van 12 projecten in acht steden van China, in totaal 1,05 miljoen vierkante meter. De oppervlakten die in 1 tot 10 maanden werden opgeleverd, bereikten een recordniveau van meer dan een jaar in de geschiedenis van de groep. De belangrijkste opgeleverde projecten bevinden zich op Henan, Shandong, Sichuan provincies en steden van Tianjin en Shanghai.

Zhengzhou nieuwe internationale stad

Vanaf het einde van oktober 20211.789 eenheden van Zhengzhou International New City III werden geleverd, in totaal 164.000 vierkante meter. Onder hen leverde Zhengzhou International New City III Project B 499 huizen op één dag, waarmee een record werd gevestigd voor de levering van één dag door de Xinyuan Group in de afgelopen jaren. Het project is gelegen in de hooglanden van het stadscentrum, in de 3e ringweg ten zuiden van Zhengzhou, en geniet van alle voorzieningen en luxe van een bruisende stad. De voorzieningen van het pand omvatten een prachtige binnenplaats en hoogwaardige vastgoedbeheerdiensten, waardoor huurders kunnen genieten van alle smaken van een bloeiende stedelijke levensstijl.

Jinan Royal Spring Bay

Na een aantal jaren van nauwgezet werk, Jinan Royal Spring Bay project werd opgeleverd zoals gepland, in mei 2021, en tegen het einde van oktober had het 738 eenheden geleverd, in totaal 95.000 vierkante meter. Het project is gelegen in het centrum van de stad Zhangqiu, Provincie Shandong. RT-Mart, Oriental Cold Storage, Tangren Centre en andere woonvoorzieningen bevinden zich binnen 2 km van het project.

Chengdu Xinyuan-stad

Van januari tot oktober van dit jaar leverde Chengdu Xinyuan City 1.612 eenheden, in totaal 127.000 vierkante meter. Het project is gelegen in Shu Du New Town in de wijk Pi Du in Chengdu. De locatie wordt omgeven door natuurlijke hulpbronnen en ligt op slechts 800 meter van de stad Xinyuan, die verschillende zakelijke faciliteiten biedt, waaronder winkelcentra, restaurants, enz. Het ligt dicht bij de Medi-rivier, het stadspark, het kennispark, het koekoekspark en het Chuangzhi-park.

De stad van Centraal China

Sinds oktober van dit jaar is The Makers’ Town of Centraal China leverde 942 eenheden, in totaal 546.000 vierkante meter. Het project is gelegen op de kruising van Zhangqiu Zheshan Avenue en Fu’an Road. Het bevat een totale oppervlakte van 1.350 acres, met een totale bouwoppervlakte van 1.232 miljoen vierkante meter.

Qingdao Royal Dragon Bay

Van januari tot oktober van dit jaar leverde Qingdao Royal Dragon Bay 697 eenheden, in totaal 103.000 vierkante meter. Het project is gelegen op de kruising van Binhai Avenue en Xueyuan Road, Huangdao District, Qingdao, ongeveer 2 km van Wanda Oriental Movie Metropolis, ongeveer 300 meter van metrolijn 13, 800 meter van Lingshanwei busstation en 1,5 km van Lingshanwei middelbare school. De totale oppervlakte van het project is 64.400 vierkante meter en de totale bouwoppervlakte is 219.500 vierkante meter. De bouwcomponenten bestaan ​​uit 10 hoogbouw (15 ~ 33FL), 8 tuinhuizen (6 ~ 10FL), 1 kantoorgebouw (20FL) en 1 bedrijfsgebouw (1FL).

Tianjin Lente Koninklijk Paleis

In oktober van dit jaar had Tianjin Royal Spring Palace 372 eenheden opgeleverd, in totaal 72.000 vierkante meter. Het project is gelegen in het Wuqing-district van Tianjin, in de buurt PekingTianjin intercityspoorwegen en zes grote snelwegen. Deze toplocatie zorgt voor gemakkelijk vervoer tussen steden PekingTianjinHebei gebieden.

Kunshan Xinyu Jiayuan

In oktober van dit jaar had Kunshan Xinyu Jiayuan 315 eenheden geleverd, in totaal 45.000 vierkante meter. Het project bevindt zich in Huaqiao International Business City, op ongeveer 300 meter van het 11 Zhaofeng Road-metrolijnstation, met een totale bouwoppervlakte van 148.000 vierkante meter. Het project bestaat uit een wolkenkrabber van 83 meter en een wolkenkrabber van 188 meter, die een nieuw herkenningspunt van de stad vormen.

Projecten in het buitenland

Xinyuan voltooide ook de bouw van zijn twee Hudson-tuin projecteren in Manhattan en het Amory Tower Project (voorheen The Madison Project genoemd) in Canary Warf, Londen.

Hudson-tuin project is gevestigd op 10th Avenue in Manhattan Clinton buurt in New York. Het project bestaat uit een gemengd programma van 7 verdiepingen met 92 woonappartementen bestaande uit studio’s, appartementen met 1 slaapkamer, 2 slaapkamers, 3 slaapkamers en 4 slaapkamers, inclusief 35.000 vierkante meter winkelruimte. De ontwikkeling is in 2021 opgeleverd en zal de komende maanden aan de koper worden opgeleverd.

The Amory Tower Project (voorheen The Madison Project genoemd) bevindt zich in Canary Wharf, op 10 minuten lopen van het robuuste kantoor en de voorzieningen van Canary Wharf. Op een hoogte van 182 meter biedt de 53 verdiepingen tellende woontoren uitzicht over de hele Londen, de Theems, de O2 en Canary Wharf. Het hele project is opgeleverd in september 2021, en er zijn meer dan 254 eenheden verkocht en geleverd door december 2021.

Over Xinyuan Real Estate Co., Ltd.

Xinyuan Real Estate Co., Ltd. (“Xinyuan”) is een op de NYSE genoteerde vastgoedontwikkelaar, voornamelijk in China en ook in andere landen. In China, Xinyuan ontwikkelt en beheert grootschalige, hoogwaardige vastgoedprojecten in meer dan tien steden van niveau één en twee, waaronder Peking, Shanghai, Tianjin, Zhengzhou, Jinan, Qingdao, Chengdu, Xi’an, Suzhou, Dalian, Zhuhai en Foshan. Xinyuan was een van de eerste Chinese vastgoedontwikkelaars die de Amerikaanse markt betrad en is de afgelopen jaren actief geweest in vastgoedontwikkeling in New York. Xinyuan streeft ernaar comfortabele en handige vastgoedproducten en -diensten te leveren aan consumenten uit de middenklasse. Ga voor meer informatie naar http://www.xyre.com.

Toekomstgerichte verklaringen

Bepaalde verklaringen in dit persbericht zijn “toekomstgerichte verklaringen”. Deze verklaringen zijn gedaan onder de “veilige haven”-bepalingen van de Amerikaanse Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Deze toekomstgerichte verklaringen omvatten verklaringen over toekomstige schulden en financiële toestand, mogelijke toekomstige samenwerkingsinspanningen, en kunnen in het algemeen worden geïdentificeerd door termen als “zal”, “verwachten”, “anticiperen”, “de toekomst”, “van plan zijn”, “plannen”, “geloven”, “schatten” en soortgelijke verklaringen. Verklaringen die geen historische verklaringen zijn, zijn toekomstgerichte verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen houden inherente risico’s en onzekerheden in die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de geprojecteerde of verwachte resultaten, inclusief maar niet beperkt tot ons vermogen om ons bedrijfsmodel met succes uit te blijven voeren. ons vermogen om voldoende financiering te verkrijgen voor de ontwikkeling van onze projecten; ons vermogen om onze vastgoedprojecten in aanbouw en planning te verkopen of succesvol af te ronden; ons vermogen om met succes nieuwe geografische markten en nieuwe bedrijfstakken te betreden en onze activiteiten uit te breiden; de marketing- en verkoopcapaciteit van onze externe verkoopagenten; de prestaties van onze externe onderaannemers; de impact van wet-, regelgeving en beleid met betrekking tot vastgoedontwikkelaars en de vastgoedsector in de landen waarin we actief zijn; ons vermogen om vergunningen en licenties te verkrijgen om ons bedrijf te exploiteren in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving; concurrentie van andere vastgoedontwikkelaars; de groei van de vastgoedsector in de markten waarin wij actief zijn; de impact van pandemieën, zoals Covid-19, op de vastgoedmarkt en de economieën van onze markten; schommelingen in de algemene economische en zakelijke omstandigheden in de markten waarin we actief zijn; en andere risico’s beschreven in onze openbare deponeringen bij de Securities and Exchange Commission, inclusief ons jaarverslag op formulier 20-F voor het jaar dat eindigde 31 december 2019. Behalve zoals vereist door de wet, verbinden wij ons er niet toe om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of publiekelijk te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, na de datum waarop de verklaring is gedaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Xinyuan Real Estate Co., Ltd.
Man. Rick Wang |
Afdeling Investeerdersrelaties
Telefoon. : +86 (10) 8588-9376
E-mailadres: [email protected]

BRON Xinyuan Real Estate Co., Ltd.

Gerelateerde Links

http://www.xyre.com

Leave a Comment