Joseph N. Verna, 88, Koreaanse oorlogsveteraan, vastgoedontwikkelaar – Framingham BRON

NATICK – Joseph N. Verna, 88, van Natick stierf vredig op 23 november 2021, omringd door zijn liefhebbende familie in zijn huis in Natick.

Joe werd geboren in Boston, de zoon van wijlen Luigi en Leah (DiMarzio) Verna.

Hij groeide op in Hyde Park en studeerde in 1951 af aan de Hyde Park High School.

Joe was ook een veteraan van het Koreaanse Oorlogsleger, trots toegewezen aan het 7e Legerorkest.

Na zijn land te hebben gediend, ging hij naar de Northeastern University en studeerde af in 1961.

Joe was 54 jaar getrouwd met wijlen Irene (Cash) en ze kregen vier kinderen: Michelle Stewardson (Donald) uit Milford, Maureen Verna uit Natick, Chris Verna (Barbie) uit Natick en Lisa Flood (Dan) uit Valley City, OH . Joe’s elf kleinkinderen hebben hem 38 jaar herinneringen gegeven: Billy, Kyle, Scott, Tyler, Sophia, Francesca, Jay, Cameron, Dominic, Danny en Lindsey. Joe wordt overleefd door zijn broer, Gene Verna (Barbara) van North Myrtle Beach, SC, zijn schoonzus Joan Recchia van Shirley en zijn zus Mary Bomboy van New Orleans, LA die hem vooroverleden. Joe had het geluk een geweldige familie te hebben met nichtjes, neven en nichten. Door de jaren heen heeft Joe zijn tijd gekoesterd om zijn kinderen en kleinkinderen te zien opgroeien en genieten van het leven.

Joe speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de West Suburban Arena (nu de Chase Arena) en Natick Comets Hockey.

In zijn verschillende rollen als hockeycoördinator, vice-president en voorzitter van de West Suburban Arena heeft hij vriendschappen voor het leven opgebouwd.

Hij speelde graag golf met zijn vrienden en zijn vrouw, Irene, waar ze lange tijd lid waren van de Charles River Country Club.

Joe heeft het grootste deel van zijn leven doorgebracht als ontwikkelaar van commercieel/industrieel vastgoed in de regio Greater Boston.

Later in zijn professionele carrière werkte hij bij de vastgoedafdeling van het aartsbisdom Boston.

Een uitvaartmis ter ere van Joe’s leven zal worden gehouden om 10 uur op dinsdag 30 november in St. Linus Church, 119 Hartford Street in Natick.

Het spreekuur is op maandag 29 november van 16.00 uur tot 20.00 uur in John Everett & Sons 4 Park Street Funeral Home in Natick. Familieleden en vrienden zijn van harte uitgenodigd om de diensten bij te wonen.

In plaats van bloemen kunnen donaties ter nagedachtenis aan Joe worden gedaan aan een goed doel naar keuze. De familie wil Annie, Trish en Pam van Brookhaven Hospice hartelijk bedanken voor hun medeleven en boeiende persoonlijkheid die Joe en zijn familie aan het lachen maakten.

Leave a Comment