ExchangeRight Real Estate verkoopt 2 in El Paso, TX

Villa Siera. Afbeelding met dank aan TMG

ExchangeRight Real Estate heeft zijn meergezinsportefeuille van twee resterende eigendommen in El Paso, Texas, bestaande uit Villa Sierra en Wyndchase Apartments, verkocht in een off-market transactie. De Multifamily Group heeft namens de verkoper over de verkoop onderhandeld en de koper geworven.

De Villa Sierra, gebouwd in 1968, biedt 243 appartementen en plattegronden met één tot drie slaapkamers, inclusief penthouses. Appartementen variëren van 785 tot 1.570 vierkante meter, volgens gegevens van Yardi Matrix. Elke accommodatie heeft een open haard. Gemeenschappelijke voorzieningen zijn onder andere een fitnesscentrum, een businesscentrum en een clubhuis. Er zijn ook twee zwembaden, acht wasserettes en 353 parkeerplaatsen beschikbaar.

Gelegen op 2435 McKinley Ave., op 10 acres, is de gemeenschap ongeveer 4 mijl ten noordwesten van het centrum van El Paso. De Freedom Crossing bij Fort Bliss Mall ligt ongeveer 4,8 km ten noordoosten van de accommodatie, terwijl een Walmart-winkel en verschillende snelle restaurants zich op 3,2 km bevinden. De internationale luchthaven van El Paso ligt ongeveer 10 km naar het zuidoosten.

De Wyndchase-appartementen met 150 eenheden, gebouwd in 1970, bieden een mix van studio’s, plattegronden met één en twee slaapkamers, evenals herenhuizen met drie slaapkamers, allemaal variërend van 600 tot 1.700 vierkante meter, volgens gegevens van Yardi Matrix. Gemeenschappelijke voorzieningen omvatten een fitnesscentrum, een zakencentrum en een clubhuis, evenals drie zwembaden en 250 parkeerplaatsen.

Het pand ligt op 1601 McRae Blvd., op 5,6 hectare, ongeveer 16 km ten oosten van het centrum van El Paso en op minder dan 800 meter van Gateway Boulevard, die gemakkelijke toegang biedt tot meerdere winkelcentra en andere winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Het einde van een tijdperk

De eigendommen, die zich op minder dan 16 kilometer van elkaar bevinden, waren de laatst overgebleven meergezinswoningen in de portefeuille van de nationale institutionele exploitant.

Chris Siemasko vertegenwoordigde ExchangeRight Real Estate, terwijl Bryce Smith en Jon Krebbs van TMG koper 1031 rekruteerden, die binnen 65 dagen werd gesloten.

TMG is ook actief op andere zuidelijke markten en heeft deze zomer onderhandeld over de verkoop van twee appartementengemeenschappen in San Antonio, in totaal 400 eenheden.

Leave a Comment