Een grote piek in luxe onroerend goed in het Caribisch gebied

Een digitale topconferentie over luxe onroerend goed in het Caribisch gebied, de eerste in zijn soort, staat gepland voor december.

Caribbean Journal Invest presenteert de Caribbean Luxury Real Estate Outlook 2022 in digitaal formaat vanaf: 12:00 uur EST tot 14:00 uur EST op 8 december.

De top zal enkele van de populairste luxemarkten van het Caribisch gebied verkennen, luxe designtrends, de nieuwste ontwikkelingen in wooncomplexen onderzoeken en de volgende stappen onderzoeken.

De Caribbean Luxury Real Estate Outlook 2022 zal een panel op hoog niveau bevatten van de beste experts uit de regio:

Sue Nickason, vice-president marketing en verkoop van Provenance Properties Kaaimaneilanden; John Christie, CEO @HG Christie, Bahama’s; Stéphanie Anton, senior vice-president van de dochterondernemingen van Corcoran; Tim Peck, voorzitter van OBMI; en Myles Newell, CEO van Waypoint Real Estate.

“De pandemie heeft aantoonbaar geleid tot de grootste golf van luxe onroerend goed in de Caribische geschiedenis”, zegt Alexander Britell, redacteur en uitgever van Caribbean Journal Invest. “De allereerste Caribbean Luxury Real Estate Outlook brengt een aantal van de vastgoedgrootheden van het gebied samen om te onderzoeken waarom dit gebeurde en, belangrijker nog, wat ons te wachten staat. ”

Op de agenda staat een overzicht van de particuliere eilandmarkt in het Caribisch gebied, gedomineerd door de Bahama’s; de luxe boom op de Kaaimaneilanden; het veranderende luxe designlandschap in de regio; de aanhoudende aantrekkingskracht van het Caribisch gebied voor grote Amerikaanse vastgoedbedrijven; en de enorme groei van onder meer merkgebonden wooncomplexprojecten.

De CLRO zal ook een vraag-en-antwoordsegment met het publiek laten zien.

De vooruitzichten voor luxe onroerend goed in het Caribisch gebied zijn: alleen open voor abonnees van Caribbean Journal Invest, de regionale autoriteit voor vastgoed- en hotelnieuws. Ga voor meer informatie naar Caribbean Journal Invest.

Hier kun je je inschrijven voor het evenement.

Ga voor meer informatie naar Abonneren op Caribbean Hotel Insights.

Leave a Comment