Cardi B koopt onroerend goed

Cardi B en haar eigendom in de Dominicaanse Republiek (Getty, Airbnb, Celebrity Brokers Antonio Khoury en Brandi Hunter)

Wanneer rapper Cardi B niet bezig is met het verslaan van de Billboard Hot 100-hitlijsten, bouwt ze een vastgoedportefeuille op die ze waarschijnlijk zou omschrijven als ‘okurrr’.

Realtor.com meldde dat de 29-jarige de afgelopen jaren betrokken was bij ten minste vier grote aankopen van onroerend goed terwijl haar carrière van de grond kwam. Aankopen variëren van gezinswoningen tot potentiële investeringsmogelijkheden in het buitenland.

In september gaf Cardi B 5,85 miljoen dollar op voor een huis met negen slaapkamers en negen badkamers in Tenafly, New Jersey. De prijs was nog maar het begin: The New York Post zegt dat ze van plan is $ 1 miljoen te besteden aan verbeteringen aan het huis, dat al een zwembad, een tennisbaan en een bioscoop omvat.

Verder van haar geboorteplaats New York City gingen Cardi B en haar man, rapper Migos Offset, in 2019 samen naar een huis in de buurt van Atlanta als een gezamenlijk kerstcadeau. Het is onduidelijk hoeveel ze ervoor betaalden, hoewel Realtor.com meldde de laatste noteringprijs op bijna $ 5,8 miljoen.

Het huis met vijf slaapkamers beslaat 22.000 vierkante meter en staat op een terrein van 5,8 hectare. Tot de faciliteiten behoren een speelkamer, een bar, een wijnkelder en een schietbaan.

Offset gaf Cardi B onlangs een herenhuis met zes slaapkamers in de Dominicaanse Republiek ter waarde van $ 1,5 miljoen. Cardi B sprak haar enthousiasme voor het huis uit op sociale media, terwijl ze ook zei dat ze wilde investeren in kortetermijnverhuur van woningen in de Dominicaanse Republiek en andere Caribische landen.

Cardi B kocht naar verluidt in 2018 voor haar moeder ook een huis in New Jersey voor 1,5 miljoen dollar. Alle acht slaapkamers hebben een thuisbioscoop.

Terwijl Cardi B veel verschillende vastgoedjunkies in handen lijkt te hebben, lijkt de muziekbusiness ook te functioneren. Haar debuutalbum stond bovenaan de Billboard 200 en werd driemaal platina gecertificeerd. Ze heeft ook een Grammy Award en werd in 2020 door Billboard uitgeroepen tot Vrouw van het Jaar.

[Realtor.com] – Holden Walter Warner

Leave a Comment