Bonnie Richter vindt dat makelaars meer training nodig hebben

REAL ESTATE ONE ACADEMY: Al meer dan 20 jaar, Bonnie Richter, directeur van Real Estate One Academy, leerde het veld aan nieuwe makelaars. Dit is in de loop der jaren veranderd naarmate de technologie en de vastgoedmarkt zijn geëvolueerd. Maar Richter zei dat ze gelooft dat vastgoededucatie moet veranderen om aan de behoeften van consumenten te voldoen.

Real Estate One werkt met nieuwe makelaars om hen te matchen met ervaren makelaars om on-the-job training te krijgen. Richter denkt dat het zal helpen om meer mensen op het veld te houden. Ze zou ook graag zien dat er meer aandacht komt voor onderwijs, in de hoop dat meer onderwijs ervoor zorgt dat mensen beter voorbereid zijn om consumenten te helpen bij de belangrijkste financiële keuzes die gepaard gaan met het kopen van een huis.

Is er nu meer interesse in vastgoed als beroep?

Er is een buitengewone interesse in de carrière. Onze cursussen zijn nog steeds erg compleet, er is veel vraag naar, maar dit komt grotendeels doordat het niet zo moeilijk is om je licentie te halen. Dat is 40 uur klassikaal onderwijs en je moet examen doen. Je krijgt een licentie. Mijn persoonlijke mening is dat dit niet genoeg is. U kunt onroerend goed verkopen, u kunt bijna alles doen na het volgen van deze cursussen. Als een persoon eenmaal zijn vergunning heeft gekregen en weet wat hij moet doen, is dat geen gemakkelijke taak. Het kost zeker veel meer tijd, expertise, investering – een investering van tijd en geld waar veel mensen op voorbereid zijn. Dus de vraag is er, maar een lange levensduur is niet wat veel mensen verwachten. Ik denk niet dat ze verwachten dat het zo moeilijk en veeleisend zal zijn.

Wat zou je graag veranderd zien?

U weet dat dit voor de meeste mensen niet populair zal zijn, maar ik denk dat het hoog tijd wordt dat onze licentie-instructies voor het verkrijgen van uw onroerendgoedlicentie in Michigan meer instructies nodig hebben. Ik zou minimaal 60 (uur) aanbevelen, zodat we aanvullende informatie kunnen toevoegen die deel zou uitmaken van onze dag in de vastgoedsector. Er is gewoon niet genoeg tijd om alles uit te zoeken. Ik denk dat het vergelijkbaar is met wat je in een reguliere onderwijsomgeving op onze scholen aantreft, er is gewoon niet genoeg tijd, dus je verdoezelt dingen die anders heel belangrijk zouden zijn.

Denk je dat 60 genoeg is?

Voor mij is dat het absolute minimum. Ik vind ook dat de eis van permanente educatie specifieker moet zijn dan het is. … Ik zeg de hele tijd tegen onze medewerkers en makelaars, luister, je hebt een vergunning, dat is het equivalent van een hersenoperatie aan iemands financiële leven. Het is een grote beslissing voor de meeste consumenten, en je moet de positie die je krijgt serieus genoeg nemen om te zeggen, weet je, ik ga wat crash-training en extra training volgen, en het is beschikbaar.

Gaan mensen ermee aan de slag zonder te begrijpen hoeveel werk erin gaat?

Geen vraag. Geen vraag. Een klasgenoot van mij zei ooit tegen me: “Weet je, het probleem met onroerend goed is dat het de gemakkelijkste baan is, maar ook de moeilijkste om te doen”. Omdat je zelfstandige bent, omdat je een bedrijf voor jezelf hebt en de meeste mensen echt niet begrijpen wat er nodig is om als zelfstandige te werken en wat er nodig is om een ​​bedrijf te starten. Als ze eenmaal door hebben wat dat betekent, brengt het mensen naar buiten… Sommige van onze lessen zijn onlangs gevuld met mensen die van COVID willen veranderen van richting en carrièrepad.

Heb je met ze gesproken over wat hen naar onroerend goed dreef?

Natuurlijk hebben we mensen die investeerders willen worden en die van richting willen veranderen, als zodanig gaan ze onroerend goed kopen om van te leven. Maar we hebben ook individuen, van wie velen uit de oude dienstverlenende beroepen komen, die zeggen, weet je, ik heb iets over mezelf geleerd sinds COVID, ik wil iets doen op een hoger niveau en ik heb ook geleerd dat ik graag de flexibiliteit hebben om als zelfstandige te werken.

Denk je dat de meeste van hen zullen slagen?

Ik kan alleen maar zeggen dat de cijfers zijn wat ze zijn. De meeste mensen die hun carrière in onroerend goed beginnen, zullen niet in onroerend goed blijven. … Twintig procent van de makelaars heeft een vergunning voor een jaar of korter.

Ik ben benieuwd of mensen dit niet goed vinden.

De arbeidsmarkt is op dit moment zo robuust dat we mensen hebben gezien die zijn teruggekeerd naar eerdere beroepen. Sommige mensen keerden terug naar het medische beroep omdat er veel vraag was naar verpleging. … Maar aan de andere kant hebben we ook een toename gezien van degenen die in het lerarenberoep zaten, het lerarenberoep, die nu hun inzet voor de vastgoedcarrière hebben opgevoerd en deze verandering aan het maken zijn. … Ik kreeg vandaag net telefoontjes van mensen in de autoverkoopsector die in onroerend goed willen stappen omdat ze geen product hebben om te verkopen.

Kun je me vertellen waarom training belangrijk voor je is?

Omdat het belangrijk is dat de consument wordt beschermd. Als erkend beroep hebben we de plicht om ervoor te zorgen dat consumenten de expertise hebben om een ​​van de belangrijkste beslissingen te nemen die ze in hun leven zullen moeten nemen.

Wat trok je aan?

Ik zat in de medische professie en destijds was de medische professie zo ontworpen dat het voor mij moeilijk was om uit een kinderafdeling van een ziekenhuis te komen… Mijn hart brak meer in de medische professie dat ik niet kon uitstaan , dus ging ik naar een ander dienstverlenend bedrijf. Het is minder hartverscheurend en meer de moeite waard.

Wat doe je nog meer als je dit niet doet?

Ik heb het geluk dat ik een gezin heb dat verwacht dat mijn grootmoeder er is als dat nodig is. … Mijn buurman heeft me ertoe aangezet om te tuinieren omdat hij zei dat ik niet in klei kan groeien en ik bewees dat hij ongelijk had. Ik kweekte bloemkool, broccoli, bonen, aubergine. Het belangrijkste is om mijn kleindochter te laten zien dat je dingen kunt laten groeien en hoe ze eruitzien als ze groot zijn.

Welk advies zou je mensen geven die een carrière in de vastgoedsector overwegen?

Spaar je geld. Zorg ervoor dat u uw beslissing kunt steunen. Denk veel na over wat het betekent om ondernemer en bedrijfseigenaar te zijn, iemand die op zijn eigen middelen zal vertrouwen om zijn bedrijf te laten groeien. Zorg ervoor dat je niet alleen de industrie echt waardeert, maar ook het vooruitzicht om te dienen en een dienaar van het publiek te zijn. Als je het niet leuk vindt en niet het gevoel hebt dat de klant op de eerste plaats komt, moet je onroerend goed niet als een carrière zien.

Leave a Comment