“Selling Sunset” Star Emma Hernan’s zakelijke ondernemingen uit onroerend goed

Uitverkoop bij zonsondergang is terug met seizoen 4. Deze keer voegt een nieuwe agent zich bij de cast van de Netflix-serie. Of moeten we zeggen een zakenmagnaat? Lees meer over Emma Hernan en de bedrijven die ze buiten haar rol als makelaar om heeft.

Emma Hernan | Netflix

Emma Hernan is de nieuwe makelaar van “Selling Sunset”

Hernan voegt zich bij de cast van Uitverkoop bij zonsondergang in seizoen 4 met een andere nieuwe agent, Vanessa Villela. “Uitverkoop bij zonsondergang fans, die Oppenheim-banken zijn wat drukker in seizoen 4”, twitterde Netflix om de nieuwe cast te introduceren. “Vanessa Villela, een Mexicaans-Amerikaanse novela-ster die makelaar is geworden, en Emma Hernan, een ondernemer met een interessante geschiedenis met vrouwen, hebben zich bij de cast gevoegd.”

Leave a Comment