Pulte Homes Afwerkingsmodellen op Magnolia Ranch

Het Mystique-model kan worden aangepast met maximaal vijf slaapkamers en drie badkamers, evenals een optionele loft op de tweede verdieping met nog een slaapkamer en een badkamer.

Pulte Homes is bijna klaar met de voltooiing van twee modelwoningen die te zien zullen zijn in Magnolia Ranch, een nieuwe gemeenschap met 72 woningen in Bradenton. De modellen zullen de huisontwerpen Whitestone en Mystique bevatten en zullen naar verwachting begin januari 2022 worden geopend.

Magnolia Ranch, een gated community met lage kosten en geen wijk voor gemeenschapsontwikkeling, biedt een gunstige nabijheid van Interstate 75 en State Road 64.

De twee verdiepingen tellende plattegrond van Whitestone omvat 2.894 vierkante meter aan woonruimte en een garage voor twee auto’s. Op de eerste verdieping leidt een brede hal naar een open keuken die is verbonden met eetruimtes en informele ontmoetingsruimtes.

De eigenaarssuite op de eerste verdieping kan een optioneel dienbladplafond bevatten, terwijl een flexibele ruimte aan de voorzijde van het huis kan worden gebruikt voor een studeerkamer, kantoor aan huis of gastensuite. De tweede verdieping biedt een ruime zolder en drie slaapkamers met een gedeelde badkamer.

Witte en donkergrijze kasten, chromen armaturen en eigentijdse sculpturale verlichtingskeuzes geven het model een strakke, moderne uitstraling.

Vanaf 1889 vierkante meter biedt het Mystique-model een plattegrond die kan worden aangepast met maximaal vijf slaapkamers en drie badkamers, evenals een optionele loft op de tweede verdieping met nog een slaapkamer en een badkamer.

Het Mystique-model zal warme houttinten en neutrale tinten bevatten, geaccentueerd door groentinten. Tapijten met getextureerde accenten, strakke verlichtingsarmaturen en tegelvloeren benadrukken ruimtes zoals de open woonkamer en keuken en gezellige slaapkamers.

Naast de plattegronden van de twee gedecoreerde modellen zullen er nog vier andere plattegronden worden aangeboden. De verkoop zal naar verwachting begin januari 2022 beginnen met de voltooiing van de twee modelwoningen.

Ga voor meer informatie over Magnolia Ranch naar pulte.com/MagnoliaRanch of bel 941-253-5658.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op de Sarasota Herald-Tribune: twee modelwoningen in aanbouw op Magnolia Ranch, Bradenton

Leave a Comment