Makelaar gearresteerd voor fraude en marihuana-aanklachten – Medford News, Weather, Sports, Breaking News

Tyra foxx

Rogue River-vrouw verdacht door de jury van Josephine County van samenwerking met drugskartel

Een op Grants Pass gebaseerde makelaar werd woensdag voorgeleid in de Josephine County District Court op beschuldiging van fraude en illegale marihuana-aanklachten.

Tyra Polly Ann Foxx, 41, uit Rogue River, is ook aangeklaagd voor eerstegraads vervalsing, belemmering van de vervolging van een marihuanahandelaar, twee tellingen van het illegaal vervaardigen van een marihuana-item en vervalsing van fysiek bewijs.

Een aanklacht van de Grand Jury van Josephine County beweert dat Foxx betrokken was bij een ‘georganiseerde misdaadoperatie’.

Verklaring van waarschijnlijke oorzaak beweert dat de verdachte twee tellingen heeft gepleegd van het illegaal vervaardigen van een item van marihuana, terwijl hij hielp bij het beveiligen van eigendom in blok 1100 van Panther Gulch Road, Williams, om illegaal bijna 72.000 marihuanaplanten te vervaardigen.

Foxx wordt ook beschuldigd van het proberen om hennepteeltvergunningen te verkrijgen van het Oregon Department of Agriculture voor een eigendom in het 1500-blok van Thompson Creek Road, nadat was vastgesteld dat hij een illegale marihuanateeltlocatie was. Deze planten werden vernietigd in overeenstemming met het huiszoekingsbevel.

Eveneens volgens de waarschijnlijke oorzaakverklaring, wordt Foxx beschuldigd van het wijzigen van een huur- en pandrechtdocumenten voor het Panther Gulch Road-eigendom om rechtszaken en civiele verbeurdverklaring te voorkomen, evenals het creëren van valse huurovereenkomsten en bouwprivileges om burgerlijke verbeurdverklaring te voorkomen.

‘Hoe meer papieren je op het terrein hebt, hoe beter’, zei ze nadat ze iemand had gevraagd om een ​​pandrechtdocument op het Panther Gulch-terrein te sturen. We moeten de toegangspapieren ondertekenen en ze zoveel mogelijk hoepels geven, privileges opbouwen, kleine vorderingen beoordelen, bla bla.

Aanklacht zegt dat Foxx heeft geprobeerd “vervolgingen, veroordelingen, vervolgingen of sancties” te belemmeren en Jose Orozco te helpen bij het veiligstellen en beschermen van de producten en voordelen van een kweekoperatie voor illegale marihuana.

De beschuldiging van een geïsoleerd misdrijf, vervalsing van materieel bewijs, vloeit voort uit het feit dat de vervalste privilege- en huurcontracten zijn overgelegd.

Ze werd op 19 oktober gearresteerd en op borgtocht van $ 50.000 vrijgelaten.

De Foxx-zaak moet op 22 februari 2022 worden gehoord voor een statusbeoordeling.

Leave a Comment