Gemiddeld huis in Shawnee County verkocht voor een hogere prijs dan vorig jaar

De mediane verkoopprijs van een eengezinswoning in Shawnee County in juli was $ 192.500. Dat is een stijging van 12,6% ten opzichte van juli 2020, volgens gegevens van Realtor.com.

Het aantal verkochte woningen steeg met 1,2% ten opzichte van het voorgaande jaar. In de maand juli werden in totaal 253 woningen verkocht in de hele provincie. In dezelfde periode een jaar eerder werden 250 eengezinswoningen verkocht.

De verkoop van onroerend goed kan weken of maanden duren om te registreren en te verzamelen. Dit zijn de meest recente gegevens die door de National Association of Realtors beschikbaar zijn gesteld aan het USA TODAY-netwerk.

Appartementen en herenhuizen die in juli werden verkocht, hadden een mediane verkoopprijs van $ 158.750. Dit cijfer vertegenwoordigt een stijging van 126,6% op jaarbasis. In Shawnee County werden er zeven verkocht, een stijging van 40% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Volgend op:De vastgoedwaarden van Topeka stijgen volgens het rapport sneller dan ooit. De lokale makelaar wijst op het pandemische effect.

Hoe heet is de onroerendgoedmarkt in Shawnee County Kansas?

Leave a Comment