Four Seasons Sotheby’s International Realty breidt uit in de staat New York | onroerend

BURLINGTON, Vermont – Four Seasons Sotheby’s International Realty en Peerage Realty Partners hebben een strategische samenwerking aangekondigd met Select Sotheby’s International Realty en Gary DiMauro Real Estate Inc. die de aanwezigheid van het bedrijf in de Central Hudson Valley-regio en de staat New York zal uitbreiden.

Four Seasons Sotheby’s International Realty zal nu meer dan 303 agenten, 48 medewerkers in 23 kantoren in Vermont, New Hampshire en de staat New York hebben. De omzet van het bedrijf zal dit jaar naar verwachting meer dan 2,0 miljard dollar aan residentieel vastgoed opleveren. Het bedrijf zal verder worden geleid door CEO en partner Alan DiStasio en president en partner Laurie Mecier-Brochu. Dan Collins en Lou Izzo van Select Sotheby’s International Realty en Gary DiMauro van Gary DiMauro Real Estate zullen bij het bedrijf blijven als Executive Vice Presidents, Partners en Brokers. Andrea Demoracski van Select Sotheby’s International Realty wordt vice-president, regionaal manager voor de regio New York.

Gavin Swartzman, CEO van Peerage Realty Partners, zei: “We zijn verheugd een dergelijk strategisch partnerschap namens Four Seasons Sotheby’s International Realty te ondersteunen om haar aanbod in de regio uit te breiden. We zijn verheugd om de Select- en DiMauro-teams te verwelkomen in de Four Seasons Sotheby’s International Realty-familie. Het gecombineerde bedrijf is nu nog beter gepositioneerd om zijn markt te domineren door het iconische merk Sotheby’s International Realty uit te breiden en nieuwe en bestaande klanten een luxe ervaring en het hoogste serviceniveau te bieden.

Alan DiStasio, CEO van Four Seasons Sotheby’s International Realty, zei: “We zijn bijzonder trots om samen te werken met Select Sotheby’s International Realty en Gary DiMauro Real Estate. De drie bedrijven delen veel van dezelfde waarden. Vooral uitzonderlijke klantenservice staat centraal bij alles wat we doen. En we verbeteren voortdurend het niveau van ondersteuning dat we bieden aan onze medewerkers en medewerkers. Deze samenwerking zal ook ons ​​vermogen om de gewenste huizenkopersmarkten in New York City te bereiken drastisch verbeteren, waardoor onze beursgenoteerde klanten en marketingbereik nog groter worden voor onze medewerkers. Alle drie de bedrijven zijn gespecialiseerd in huizen aan meren en skigebieden, landgoederen en maneges. Daarom was het voor ons vanzelfsprekend om ons te hergroeperen onder de vlag van Four Seasons Sotheby’s International Realty. We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt. “

Laurie Mecier-Brochu, President van Four Seasons Sotheby’s International Realty, voegde toe: “Ik zie dit als een versterking van onze organisatie door middel van partnerschap. We hebben de mogelijkheid om het merk Sotheby’s International Realty en alles wat het te bieden heeft, tentoon te stellen in onderscheidende eigendommen tegen alle prijzen in gloednieuwe markten. Door samen te werken met Select Sotheby’s International Realty en Gary DiMauro Real Estate kunnen we niet alleen ons merk uitbreiden, maar ook ervaringen en cultuur delen die zullen leiden tot het aanhoudende succes van Four Seasons Sotheby’s International Realty en onze klanten en cliënten.

Dan Collins en President Lou Izzo van Select Sotheby’s International Realty zeiden: “Het aangaan van onze samenwerking met Four Seasons Sotheby’s International Realty is een ideale manier voor ons om onze inzet om onze agenten, werknemers en klanten de beste tools en leiderschap in het echt te bieden, voort te zetten en uit te breiden. landgoed. Four Seasons Sotheby’s International Realty brengt geweldige extra tools om de eigendommen van onze klanten op de markt te brengen om ze tegen de hoogst mogelijke prijs te verkopen, wat erg belangrijk is. Onze filosofieën en cultuur, die beide zijn ontwikkeld binnen het merk Sotheby’s International Realty, passen heel goed bij elkaar en we zijn verheugd om onze groei in de staat New York voort te zetten.

Gary DiMauro van Gary DiMauro Real Estate voegde toe: Sinds we een dominante en onafhankelijke aanwezigheid hebben opgebouwd in het zeer gewilde Hudson Valley-gebied, zijn we benaderd door veel vastgoedbedrijven die met ons willen samenwerken. Er is maar één merk waarvoor we onze naam zouden ruilen. We zijn verheugd om samen te werken met Four Seasons Sotheby’s International Realty. Hun ervaren team, uitgebreide tools en exposure stellen onze agenten in staat om onze klanten en cliënten nog beter van dienst te zijn.

Deze nieuwe samenwerking zal de positie van Four Seasons Sotheby’s International Realty als toonaangevende speler in de high-end residentiële vastgoedmarkt in Vermont, New Hampshire en nu in de staat New York versterken, en positioneren voor toekomstige groei en partnerschapsinvesteringen.

Leave a Comment