Deze ondernemers begonnen tijdens de pandemie een vastgoedbedrijf en maakten zeven cijfers

De pandemie van het coronavirus heeft de wereld geschokt en grote ontwrichting veroorzaakt in de zakenwereld. Dit heeft geleid tot de ineenstorting van veel bedrijven en het verlies van hun banen omdat bedrijven proberen te krimpen om het hoofd boven water te houden. De pandemie liet de zakenwereld in een tijd van onzekerheid achter en dwong investeerders en mensen die een nieuw bedrijf wilden starten om te heroverwegen.

Ondanks de onzekerheid die de pandemie met zich meebrengt, heeft het ondernemers Beni Fwelo en Marquis Robinson er niet van weerhouden een bedrijf te starten. Het duo richtte Skyview Acquisitions Group op, een vastgoedbedrijf dat al zeven cijfers heeft bereikt.

Ze richtten eind 2020 Skyview Acquisitions Group op en begonnen begin 2021 aan het bedrijf te werken. Ze begonnen eerst op de groothandelsmarkt te opereren door kopers te matchen met verkopers die op zoek waren naar een naadloze transactie. , aldus Forbes.

Vervolgens herinvesteerden ze hun winst en waagden ze zich ook aan het kopen en renoveren van onroerend goed dat te koop stond tegen een hogere waarde. Naast financiële voordelen, onderzoeken Fwelo en Robinson manieren om betaalbare woningen uit te breiden door opties zoals meergezinswoningen te overwegen.

Fwelo groeide op met een sterke passie voor ondernemerschap. Hij werd geboren in Congo en emigreerde na de middelbare school naar de Verenigde Staten. Tijdens zijn schooljaren probeerde hij verschillende bedrijven uit, zoals het organiseren van evenementen en het verkopen van producten.

Bij aankomst in de Verenigde Staten begon Fwelo te werken als afwasser. Na verloop van tijd kreeg hij een baan bij Comcast in de verkoop. Haar succes in de rol wakkerde haar passie aan om de zakelijke ladder te beklimmen. Zijn team werd echter ontslagen wegens structurele veranderingen.

Wetende hoe kwetsbaar het was om voor iemand te werken, besloot Fwelo zijn eigen baas te worden. Hij richtte zijn blik op onroerend goed en begon enkele mensen te raadplegen die hij in de branche kende. Vervolgens zette hij zich in om de details van de baan door zelfstudie te leren.

Toen hij eindelijk zijn vastgoedvergunning kreeg, schiep hij na een paar fouten een niche voor zichzelf. Zijn bedrijf begon te groeien en verdiende een goed inkomen om zijn team uit te breiden. Tijdens de expansie van het bedrijf ontmoette hij zijn zakenpartner Robinson.

In tegenstelling tot Fwelo die zijn reis begon met ondergeschikte banen, begon Robinson zijn carrière in de verkoop bij Verizon, maar na verloop van tijd realiseerde hij zich dat hij geen passie voor het werk had. Na een periode verliet hij Verizon en werkte hij drie jaar als leraar.

Zijn interesse in vastgoed ontstond toen hij een seminar bijwoonde dat hem motiveerde om zich in de sector te verdiepen. Kort na het seminar zei hij zijn baan op en begon hij via een vriend over onroerend goed te leren.

Volgens Forbes verdiende Robinson in 2020 zes cijfers met zijn onroerendgoedbedrijf en toen benaderde Fwelo hem om samen te werken, wat resulteerde in de oprichting van Skyview Acquisitions Group.

Fwelo en Robinson weten hoe belangrijk het is om iets terug te geven. Ze zijn van plan om seminars en cursussen te organiseren voor mensen die geïnteresseerd zijn in onroerend goed.

Leave a Comment